Oog voor de jeugd, oog voor de regio. Het geldt niet alleen voor Go Ahead Eagles, maar is ook zeker van toepassing op Rabobank Salland, Premium Partner van de club. De continuering van het al jarenlang lopende Partnership is voor beide partijen dan ook niet meer dan vanzelfsprekend.

De afgelopen jaren raakten Rabobank Salland en Go Ahead Eagles op verschillende manieren met elkaar vervlochten. Zo verzorgden medewerkers van Rabobank Salland een aantal gastlessen bij de Kidsclub van Go Ahead Eagles en verder ‘adopteerde’ Rabobank Salland het onderdeel Financiën van het sociaal-maatschappelijke programma Leven als een Prof. Verder werd vorig jaar tijdens het Rabo Kowet Kids Event de Go Ahead Eagles JongerenRekening gelanceerd om kinderen al op jonge leeftijd financieel bewustzijn bij te brengen.

Tekst gaat verder onder visual.


 
Wat is het eerste woord dat opkomt als de samenwerking met Go Ahead Eagles ter sprake komt op de burelen van Rabobank Salland? “Trots!”, zegt Marco Dirksen, directievoorzitter van Rabobank Salland. “Trots op onze prachtige regio en trots op de aanwezigheid van zo’n fantastische voetbalclub als Go Ahead Eagles. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat het voetbal echt leeft in Deventer en omgeving. Het voelt dan ook niet meer dan logisch om als Business Partner verbonden te blijven aan deze onmisbare club in het Sallandse.”

Als hoofdsponsor van de Kidsclub van Go Ahead Eagles blijft Rabobank Salland zich vooral richten op de jeugd. “Ook al zo’n logische keuze, want hiermee kunnen we onze jonge klanten mooie events aanbieden, zoals voetbalclinics en Player Escorts”, geeft Dirksen aan. “En natuurlijk wedstrijdkaarten, zodra het weer mogelijk is om met publiek in De Adelaarshorst te voetballen! Bovendien stellen wij de jongste fans in staat om al vroeg een stukje financieel bewustzijn te creëren. Een belangrijke pijler voor ons als bank en van groot belang voor onze samenleving. Wij kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen met hopelijk weer snel volle tribunes om het vertrouwde avondje Adelaarshorst weer te kunnen ervaren!”

Tekst gaat verder onder foto.


 
“Hoe vaak komt het voor dat je als privépersoon van bank wisselt?”, zegt Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles). “Zelden of nooit. Ook ik zit nog steeds bij de bank waar mijn ouders in het verleden een bankrekening voor mij openden. Daarom is het ook zo mooi dat onze partner Rabobank Salland dit product aan onze jonge fans aanbiedt en daarnaast hoofdsponsor blijft van onze Kidsclub. Ook vanuit onze maatschappelijke rol zijn we blij dat we Rabobank Salland daarin gevonden hebben als partner en kijken we uit naar een mooie voortzetting van dit partnership.”


(Foto: Henny Meyerink)