Iets meer dan een maand geleden eindigde de Eagles till I die-seizoenkaartverlengingsperiode. 5.138 seizoenkaarthouders verlengden hun jaarkaart en toonden zich daarmee Eagles till I die. Maar niet alleen de seizoenkaarthouders tonen dat clubliefde geen divisie kent; ook na de verlengingsperiode blijft de seizoenkaartmeter doortikken!

Sommige fans maken hierbij hun debuut als seizoenkaarthouder, anderen beleven komend seizoen hun rentree. Na een maand afwezigheid is het eveneens de hoogste tijd voor de rentree van de seizoenkaartmeter! Vanaf nu twee keer per week te vinden op alle kanalen; op dinsdag en op vrijdag. Met uiteraard een speciale editie als er een mijlpaal te vieren is. De volgende mijlpaal waar we voor gaan: 6.000!

Wanneer we die mijlpaal bereiken, verloten we weer een aantal mooie prijzen onder alle seizoenkaarthouders. Waaronder dvd’s, wedstrijdballen en sjaals. Bovendien hebben we begin komende maand een leuke verrassing voor alle supporters die tot dat moment een seizoenkaart hebben besteld. Maar daarover later meer!

Eerst de rentree van de seizoenkaartmeter en die staat vandaag op…

Heb je nog geen seizoenkaart maar wil je er wel graag één? Geweldig, namens de hele club: van harte welkom! Je kan je seizoenkaart(en) eenvoudig bestellen via deze link.