Op 1 juli maakte Go Ahead Eagles in de seizoenkaartmeter bekend dat liefst 5.433 supporters hun seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 hebben verlengd of besteld. Een fantastisch aantal, waar we als club ontzettend trots op zijn. We Are The Eagles!

De afgelopen periode is door de club benut om alle verplaatsingsverzoeken af te handelen. Morgen (vrijdag 10 juli) om 13:00 uur gaan ‘de lijnen weer open’ en start de club met de verkoop van de resterende seizoenkaartplaatsen in De Adelaarshorst. Net als in de periode van 29 april tot en met 30 juni zijn er drie opties om je seizoenkaart te bestellen: ‘Full Support’, ‘Full Support with discount’ en ‘Full Compensation’.

Full Support

Als je kiest voor ‘Full Support’, dan kies je ervoor om Go Ahead Eagles optimaal te steunen. Wat er ook gebeurt en hoeveel wedstrijden er ook met of zonder publiek gespeeld worden: jij staat voor de volle honderd procent achter Go Ahead Eagles! Onvoorwaardelijk en zonder dat je gecompenseerd hoeft te worden voor het eventueel missen van een of meerdere wedstrijden in De Adelaarshorst.

Full Support with discount

Als je kiest voor ‘Full Support with discount’, dan kies je voor optimale steun met 20% korting ten opzichte van de normale seizoenkaartprijs. Verder geef je met deze optie echter wél aan dat je in het seizoen 2020/2021 voor de volle honderd procent achter Go Ahead Eagles staat! Onvoorwaardelijk en zonder dat je gecompenseerd hoeft te worden voor het eventueel missen van een of meerdere wedstrijden in De Adelaarshorst.

Full Compensation

Als je kiest voor ‘Full Compensation’ dan betaal je de normale seizoenkaartprijs, maar ontvang je aan het eind van het seizoen ‘naar rato’ een compensatie voor de wedstrijden die Go Ahead Eagles eventueel zonder publiek dient te spelen als gevolg van de geldende coronamaatregelen. Voorbeeld: als Go Ahead Eagles 15 van de 19 thuiswedstrijden met publiek mag spelen (en dus 4 wedstrijden zonder), dan wordt aan het einde van het seizoen 4/19 van de prijs van je seizoenkaart(en) teruggestort.