Eerste Selectie

RKC Waalwijk-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Ruim vijf weken geleden bracht Go Ahead Eagles een bezoek aan het Mandemakers Stadion voor de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. Vandaag zijn de rollen omgedraaid en komen de Brabanders langs in De Adelaarshorst. Graag nemen we je even mee door de belangrijkste informatie voor de wedstrijd van vanavond.

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk op vertoon van hun seizoenkaart. Wil je altijd je seizoenkaart digitaal bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in (de update van) de Eagles Fan App kunt uploaden.
  • Wedstrijdbezoekers zonder seizoenkaart dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Aangezien de wedstrijd volledig is uitverkocht, zijn er geen losse kaarten voor het duel meer verkrijgbaar.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 18:30 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk is om 20:00 uur.
  • Vanwege de aangekondigde staking in het streekvervoer rijden er veel minder bussen dan normaal van en naar Deventer en binnen Deventer zelf. Supporters wordt geadviseerd om te voet, per fiets of samen in de auto naar De Adelaarshorst te komen. Kies je ervoor om toch met de bus naar het stadion te gaan? Houd dan rekening met rituitval. Meer informatie over de staking is te vinden op deze link.
  • De Matchday-aanbieding van vandaag: 50% korting op het coachjacket in de Fanstore of webshop! De Fanstore is geopend van 18:30 tot 20:00 uur én tot één uur na afloop van Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk.
  • Als Match Legend is vanavond Orlando Smeekes aanwezig in De Adelaarshorst. De voormalige aanvaller van Go Ahead Eagles zal kort voor de aftrap op het veld verschijnen voor een ereronde.
  • Het is niet toegestaan om paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen mee te nemen naar de tribunes. Hierop wordt gecontroleerd bij de tourniquets van het stadion. Het aanwezige veiligheidspersoneel van Go Ahead Eagles is niet verantwoordelijk voor het in bewaring nemen van paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht