nieuws

nieuwsGo Ahead Eagles speelt op zaterdag 31 augustus de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Dit duel begint om 19.45 uur. Er geldt een combiverplichting.

Supporters die mee willen naar RKC Waalwijk en in het bezit zijn van een uitkaartregistratie, kunnen kiezen uit een gecombineerde auto-/buscombi. Er mogen maximaal 50 auto’s (minibusjes niet toegestaan) deelnemen aan de autocombi. Een kaart voor de autocombi kost € 15,00 per persoon. De inschrijving sluit zodra het aantal van 50 auto’s is bereikt, doch uiterlijk op donderdag 29 augustus om 16.00 uur.
Wie wil deelnemen aan de autocombi wordt verzocht om per auto in te schrijven en de volgende informatie te mailen naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl
Meld svp dat je wenst deel te nemen aan de autocombi.
Kenteken auto:
Naam chauffeur:
Namen en nummer geregistreerde uitkaart (SCC – CC) alle inzittenden:

Ook de inschrijving voor de buscombi is geopend. Ook hiervoor is een uitkaartregistratie verplicht. Een buscombikaart (busreis en toegangskaart) kost € 35,00. De inschrijving is geopend tot en met donderdag 29 augustus, 16.00 uur.
Meld svp dat je wenst deel te nemen aan de buscombi en vermeld je naam en het nummer van de als uitkaart geregistreerde (S)CC.
Iedereen die zich heeft opgegeven, ontvangt uiterlijk donderdag 29 augustus bericht.