Nieuws Algemeen

Rood-gele jeugd heeft de toekomst door deelname aan VriendenLoterij

De Go Ahead Eagles Voetbalacademie ontwikkelt spelers voor ‘tussen de lichtmasten’ van De Adelaarshorst. Daarbij is het DNA van Go Ahead Eagles de koers waarop gevaren wordt. Wil jij onze Voetbalacademie helpen bij het streven om de beste voetbalopleiding van Oost-Nederland te worden? Speel dan mee met de VriendenLoterij!

Op woensdag 21 september en donderdag 22 september kun je tussen 18:30 en 22:00 uur een telefoontje verwachten met de vraag of je mee wilt spelen in de VriendenLoterij. Het is meer dan de moeite waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de Go Ahead Eagles Voetbalacademie.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking wordt er elk uur een winnaar bekendgemaakt van € 1.000,-. Verder gaat er elke dag € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1.ooo.ooo,-! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog eens kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.
  • Als deelnemer aan de VriendenLoterij ontvang je een VIP-kaart. Hiermee heb je gratis toegang tot ruim 130 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit.

De rood-gele jeugd van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie heeft de toekomst. Hoe meer supporters er deelnemen aan de VriendenLoterij, hoe groter de kans is dat er – in navolging van onder meer jeugdexponent Pim Saathof – een speler uit de eigen jeugdopleiding in de nabije toekomst tussen de lichtmasten van De Adelaarshorst is te bewonderen. Bij voorbaat dank voor je deelname!

Terug naar overzicht
Gae Website Popup