KonnecteD en Go Ahead Eagles komen al jaren bij elkaar over de vloer. Hoe kan het ook anders als je allebei zo verbonden bent met de inwoners van Deventer. Omdat de onderlinge samenwerking van beide kanten zo goed bevalt, is besloten om deze uit te breiden.

Rien Kooijman (directeur KonnecteD) en Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles) zijn gelijkgestemd: “Iedereen verdient een kans. Als je laat zien dat je gemotiveerd bent, dan maakt het niet uit waar je vandaan komt of wat je achtergrond is. Om in voetbaltermen te blijven: iedereen doet en speelt mee. Het is fijn dat je je hier samen voor kunt inzetten en dat doen we op verschillende manieren.”

Invullen van werkplekken

Jan Willem van Dop heeft een kort lijntje met Lies Philippo (accountmanager KonnecteD): “We hebben regelmatig werkplekken die ingevuld moeten worden. Lies kent onze organisatie en onze mensen goed en dat maakt dat ze precies weet welke mensen hier passen.”

“Alles is bespreekbaar bij Go Ahead Eagles”, vult Lies Philippo aan. “We zijn heel erg open naar elkaar. Welke kandidaat ik ook aandraag, de club staat er voor open. Zolang iemand maar echt gemotiveerd is.”

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Rick de Visser)

Gezonde maaltijden

Voeding is een belangrijk onderdeel van de topsport. KonnecteD verzorgt daarom dagelijks gezonde maaltijden voor de spelers van Go Ahead Eagles. Rien Kooijman: “Dat doen we al een paar jaar. Deze maaltijden worden gemaakt door kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, die in onze werkleerroute worden opgeleid voor een baan in de horeca. Ze leren maaltijden voorbereiden en werken tegelijkertijd aan horeca-skills zoals snijtechnieken, hygiëne en hospitality.”

Vanaf volgend seizoen zet KonnecteD deze kandidaten ook bij de club in als keukenmedewerker en mogen ze af en toe meedraaien met cateraar Bekedam Food & Events.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Rick de Visser)

Kookworkshops

In oktober bood KonnecteD aan om de spelers van Go Ahead Eagles kookworkshops te geven waarbij ze in groepjes van vier hun eigen kookkunsten konden bijschaven. Zodat zij ook thuis een gezonde maaltijd kunnen klaarmaken. Dat beviel zo goed, dat deze workshops ook het komende jaar doorgezet worden.

Rien Kooijman: “Het gros van onze medewerkers is groot fan van de club en bezoekt de wedstrijden al jaren. De spelers komen op hun beurt elk jaar naar KonnecteD voor een Meet & Greet en een buffet, iets waar de medewerkers altijd enorm naar uitzien. Laten we hopen dat we corona snel achter ons laten en elkaar weer in het stadion kunnen ontmoeten!”


(Foto: Rick de Visser)