Sinterklaas is weer in het land! En één ding is zeker: ook dit jaar rijdt hij zeker niet stilletjes Go Ahead Eagles voorbij! Sterker nog, Sint is al langs geweest in De Adelaarshorst en heeft een kleurplaat van een schoentje achtergelaten.

Als Kowet Kuiken, de jongste groep van de Young Eagles, mag jij deze inkleuren, uitknippen en aanstaande woensdag (25 november) tussen 13:00 en 20:00 uur afgeven in de Fanstore (vergeet niet om je gegevens op het schoentje in te vullen!).

Wij zetten vervolgens het schoentje voor je neer, zodat de Sint er een kleine verrassing in kan leggen. Kleur het schoentje zo goed mogelijk in, want in het mooiste schoentje wordt een extra cadeautje gestopt! Op woensdag 2 december mag je tussen 13:00 en 16:30 uur jouw schoentje weer komen ophalen.

Alle Kowet Kuikens hebben eerder vandaag persoonlijk een e-mail ontvangen over het inkleuren, uitknippen en zetten van hun schoentje. Heb je deze mail niet ontvangen? Controleer dan eerst even je spambox of neem anders contact op met youngeagles@ga-eagles.nl.

Succes met inkleuren en uitknippen!