Samen met je klas naar De Adelaarshorst?

Go Ahead Eagles draagt het onderwijs een warm hart toe. Om de regionale scholen te ondersteunen, heeft Go Ahead Eagles een Scholenactie opgezet voor de competitiewedstrijden die in het seizoen 2019/2020 in De Adelaarshorst worden gespeeld.

Voor slechts € 10,- per persoon (zowel volwassenen als kinderen) kun je samen met je klasgenoten en docenten de competitiewedstrijden van Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst bezoeken*. Naast een onvergetelijke voetbalavond, levert dit je school driedubbele winst op!

Win, win én win!

Win 1:
Voor elke klas- en/of schoolgenoot die via de Scholenactie een competitieduel in De Adelaarshorst bijwoont, krijgt je school € 2,50 teruggestort.

Win 2:
Voor elke tien aangeschafte wedstrijdkaarten ontvangt je school een Derbystar-wedstrijdbal t.w.v. 40,-!

Win 3:
Kinderen tot en met 17 jaar die nog geen lid zijn van de Kidsclub van Go Ahead Eagles, ontvangen een gratis lidmaatschap voor de duur van een jaar indien ze via de Scholenactie een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles bezoeken.

Tot ziens in De Adelaarshorst!

Geïnteresseerd in de Scholenactie? Neem dan telefonisch contact op met Go Ahead Eagles (0570-621357) of stuur een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl, waarin je aangeeft met hoeveel personen en welk duel je wilt bezoeken. Graag ontvangen wij ook de e-mailadressen van de personen die namens jouw school een bezoek brengen aan De Adelaarshorst.

* De Scholenactie is niet van toepassing op de wedstrijden Go Ahead Eagles – NAC Breda (zondag 26 januari 2020), Go Ahead Eagles – N.E.C. (vrijdag 21 februari 2020) en Go Ahead Eagles – De Graafschap (zondag 8 maart 2020).