Nieuws Algemeen

Scoor een Boek: de favoriet van Hobie Verhulst

Voorlopig zal er helaas niet gescoord worden door Go Ahead Eagles, nu de komende wedstrijden zijn uitgesteld. In samenwerking met de Bibliotheek Deventer maken we graag van een nood een deugd en zeggen: Scoor een Boek!

Nu zoveel mogelijk thuisblijven het dringende advies is, is even ontspannen met een goed boek een uitstekend idee! Dat geldt ook voor onze spelers. Ter inspiratie vertelt tot en met vrijdag iedere dag een speler over zijn favoriete boek.

De afgelopen dagen vertelden aanvaller Maarten Pouwels, middenvelder Elmo Lieftink en verdediger Elso Brito over hun favoriete boeken. Vandaag is het aan doelman Hobie Verhulst om wat te vertellen over zijn lievelingsboek. Het favoriete boek van Hobie betreft een klassieker onder de voetbalfans!

Favoriete boek: Koen Kampioen – Fred Diks

“Dit boek is voor mij jeugdsentiment. Ik was tien jaar toen dit boek uitkwam, de eerste van de reeks. Ook toen stond mijn leven al in het teken van voetbal. Dus als ik dan een keer een boek las, moest dat ook over voetbal gaan. Snelle Jelle, de Wondersloffen van Sjakie en Koen Kampioen dus! Ik heb vernomen dat de boeken van Koen Kampioen nog steeds volop worden gelezen, net als die van Snelle Jelle, die nog ouder zijn. Mooi hoe de jeugdvoetbalboeken toch tijdloos blijven.”

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Alle vestigingen van de bibliotheek zijn dicht tot 6 april. Wel kunnen mensen gebruik maken van www.onlinebibliotheek.nl, waarop volop e-books en luisterboeken te vinden zijn.

Terug naar overzicht