Nieuws Algemeen

Scoor je baan op het Go Ahead Eagles Matchevent!

Altijd al gedroomd van een baan bij die ene toffe werkgever in de regio? Dan is dit je kans! Scoor je nieuwe baan op het Go Ahead Eagles Matchevent!

Op donderdag 14 april organiseert Go Ahead Eagles Werkt van 16:00 tot 20:00 uur in samenwerking met de club het Go Ahead Eagles Matchevent voor werkzoekenden en werkgevers in De Adelaarshorst. Een unieke kans om potentiële werkgevers te ontmoeten en een (nieuwe) baan te scoren. Bovendien maak je kans op mooie prijzen!

Hoe ziet het Matchevent er uit?

Het Go Ahead Eagles Matchevent is dé plek om je te oriënteren op een (nieuwe) baan, te netwerken met werkgevers en je te laten informeren over actuele en te verwachten vacatures. Wat is er van 16:00 tot 20:00 uur te doen?

  • Mogelijkheid om werkgevers, opleiders en uitzendbureaus te spreken.
  • Persoonlijke Meets & Greets met werkgevers.
  • Workshops en advies over scholing, persoonlijke presentatie en solliciteren.
  • Interviews met Jan Willem van Dop, Kees van Wonderen en een speler van Go Ahead Eagles.
  • Verloting van diverse prijzen, waaronder twee hoofdprijzen: één keer twee seizoenkaarten voor het seizoen 2022/2023 en één keer een VIP-arrangement voor een wedstrijdbezoek voor twee personen (inclusief diner).

Kortom, een leuk en afwisselend programma wat je niet wilt missen, dus zorg dat je erbij bent! Deelname aan het Go Ahead Eagles Matchevent is gratis.

Work for an Eagle

In totaal zijn er ruim 30 werkgevers aanwezig op het Go Ahead Eagles Matchevent. Met vacatures in verschillende branches, zoals horeca, techniek, bouw, productie, accountancy, IT, marketing, communicatie, detail- en groothandel. Bekijk via deze link welke bedrijven er deelnemen.

Meet & Greet

Plan een Meet & Greet met die ene werkgever bij jou uit de regio! Geen uitgebreid CV, lange motivatiebrief of diepgaand sollicitatiegesprek. Gewoon even kort babbelen met een werkgever om te kijken of er een match is. Iets voor jou? Plan via deze link je Meet & Greet. Let wel: vol = vol.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Go Ahead Eagles Werkt via telefoonnummer 0570-244170 of door een e-mail te sturen naar info@gae-werkt.nl.

Go Ahead Eagles Matchevent (2)

Terug naar overzicht