facebookactie-scoutingdagen-ga-eagles

Wat zijn de Go Ahead Eagles Scoutingdagen?

De Go Ahead Eagles Scoutingdagen worden georganiseerd om jongens en meisjes één (mid)dag te laten trainen als een échte speler van Go Ahead Eagles.
De Scoutingdagen van Go Ahead Eagles worden aangeboden in het gehele verzorgingsgebied en worden in het najaar van 2016 georganiseerd bij de volgende verenigingen:

Locaties Go Ahead Eagles Scoutingdagen:
Maandag 17 oktober – 14.00 uur t/m 17.00 uur bij Apeldoornse Boys
Vrijdag 21 oktober – 14.00 uur t/m 17.00 uur bij Sportclub Teuge
Woensdag 26 oktober – 14.00 uur t/m 17.00 uur bij Sportvereniging Epe
Woensdag 2 november – 14.00 uur t/m 17.00 uur Voorwaarts Twello
Woensdag 9 november – 14.00 uur t/m 17.00 uur Sportclub Deventer
Woensdag 23 november – 14.00 uur t/m 17.00 uur Be Quick Zutphen

Voor wie zijn de scoutingdagen van Go Ahead Eagles?
De Go Ahead Eagles Soccer Camps organiseert sinds afgelopen zomervakantie onder andere scoutingdagen voor jongens en meisjes tussen de 6 en de 15 jaar oud. Hierbij maken kinderen tevens kans om gescout te worden voor de voetbalopleiding van Go Ahead Eagles. De Go Ahead Eagles Soccer Camps biedt ook het podium aan kinderen die niet op voetbal zitten, maar wél interesse hebben om een voetbalmiddag te genieten met vriendjes/vriendinnetjes.

Tijdens de instuifmiddag worden de kinderen ingedeeld in een vaste groep, inclusief een vaste begeleider. De indeling wordt vooraf bepaald aan de hand van leeftijd, niveau en eigen wensen, mits dit wordt aangegeven bij de digitale aanmelding.

Wat maakt het zo uniek?
Naast een gevarieerd voetbalprogramma is een animatie-activiteit een vast onderdeel binnen een scoutingdag. Deelnemers worden zo bijvoorbeeld onderworpen aan een voetbalquiz of voetbalbingo.
Daarnaast ontvangen de deelnemers een persoonlijk Go Ahead Eagles Soccer Camps-certificaat. Bovendien maakt uw zoon/dochter kans op het winnen van één van de Go Ahead Eagles Soccer Camps prijzen.

Belangrijke informatie
De kosten voor deelname van uw zoon of dochter aan de Go Ahead Eagles Scoutingdagen bedragen         € 25,-  Na inschrijving ontvangt u per omgaande een bevestiging (vol = vol). Voor verdere vragen kunt u contact opnemen door te mailen naar soccercamps@ga-eagles.nl.


Inschrijven

Locatie: *

Voornaam: *

Achternaam: *

Geboortedatum *

Voetbalt bij vereniging:

Speelt in elftal (bijvoorbeeld E3):

Positie: *

E-mail-adres: *

Telefoonnummer *

Overige opmerkingen:

img_2657