Afgelopen week werd bekend dat het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2019/2020 officieel ten einde is. De ontknoping van deze jaargang – of beter gezegd: het ontbreken daarvan – zal niet snel vergeten worden.

Voor Go Ahead Eagles kende het seizoen ook een aantal sportief memorabele momenten. Zo maakte Antoine Rabillard een van de mooiste goals van de afgelopen jaren en komt de bekerzege bij FC Twente (2-5) met stip binnen in de top-10 meest indrukwekkende bekeroverwinningen uit de clubgeschiedenis.

Tekst gaat verder onder video.

Een ruime samenvatting van de heerlijke zege bij FC Twente.

Namens spelers, trainers, medewerkers en directie van Go Ahead Eagles willen we jullie van harte bedanken voor jullie support afgelopen seizoen. Dat geldt ook voor jullie steun tijdens de laatste vier thuiswedstrijden, die niet werden gespeeldโ€ฆ

Maar liefst 90% van de deelnemers gaf namelijk in een enquรชte onder seizoenkaarthouders* aan niet gecompenseerd te hoeven worden voor het noodgedwongen missen van de laatste vier thuiswedstrijden. Dit om de club te steunen. 10% van de ondervraagden gaf aan wel in enige vorm gecompenseerd te willen worden. In de tweede helft van mei zullen we hierop terugkomen.

Tekst gaat verder onder foto.

Voor nu: nogmaals veel dank voor jullie support – home and away – afgelopen seizoen. En graag tot snel!

*Ben je seizoenkaarthouder en heb je de enquรชte-mail niet ontvangen? Check dan:
1) Je spambox. Is de mail ook daarin niet aangekomen?
2) Je account op ons ticketportal. Is hier het juiste e-mailadres ingevoerd?

Zijn de antwoorden op beide vragen ‘ja’, stuur dan een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl.