Spelen voor publiek in De Adelaarshorst. Lange tijd leek dit scenario verder weg dan ooit. Go Ahead Eagles is daarom ontzettend blij dat we – naar het zich nu laat aanzien – tóch eerder dan aanvankelijk verwacht beperkt publiek mogen ontvangen tijdens onze thuiswedstrijden.

Met het verlengen of bestellen van hun seizoenkaart hebben ruim 5.500 supporters aangegeven onvoorwaardelijk achter de club te staan. Alle beschikbare plaatsen – of dit er in het begin nu duizend, tweeduizend, drieduizend of meer zijn – zullen daarom uitsluitend bestemd zijn voor onze seizoenkaarthouders en Business Partners. Per wedstrijd streven we binnen de gestelde kaders, voorschriften en richtlijnen naar een optimale stadionbezetting in De Adelaarshorst.

Vragenlijst

Om zoveel mogelijk rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van onze seizoenkaarthouders – én om als club te voldoen aan de geldende voorschriften van KNVB, RIVM en landelijke overheid – ontvangen alle seizoenkaarthouders vandaag of morgen per e-mail een vragenlijst. We willen je vriendelijk verzoeken om deze vragenlijst in te vullen en naar ons te retourneren.

Let wel: De geldende richtlijnen schrijven voor dat Go Ahead Eagles alleen seizoenkaarthouders in het stadion mag toelaten die een volledig ingevulde vragenlijst naar de club terug hebben gestuurd. Seizoenkaarthouders die de vragenlijst NIET invullen en retourneren, mogen wij helaas geen toegang verlenen tot De Adelaarshorst tijdens thuiswedstrijden. De eerste deadline is aanstaande vrijdag (24 juli) om 12:00 uur. Deze deadline geldt voor bezoek aan de oefenwedstrijd tegen SC Telstar op 2 augustus.

Ben je seizoenkaarthouder maar heb je de vragenlijst vandaag (maandag) of morgen (dinsdag) niet ontvangen, ook niet in je spamfilter? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar ticketing@ga-eagles.nl.


(Foto: Erik Pasman)