Aanstaande vrijdag en zaterdag zijn de ophaalmomenten voor de seizoenkaarten. Komende week wordt de rest van de seizoenkaarten verzonden. Nieuw dit jaar is dat alle seizoenkaarthouders een Eagles till I die Fan Voordeel-bulletin ontvangen!

Twee weken geleden is het bulletin afgerond en gisteren kwamen 6.000 exemplaren uit de persen rollen. Klaar om aan jullie overhandigd/gestuurd te worden!

In het Fan Voordeel-bulletin vind je 10 vouchers (te herkennen aan de kniprand aan de zijkant van de pagina), 10 (kortings)acties die het hele seizoen lopen en 6 interviews met nieuwelingen in de selectie. De overige pagina’s worden gevuld met het voorwoord van trainer Leon Vlemmings, handige informatie en het competitieschema voor volgend seizoen.

We kunnen ons voorstellen dat jullie zeer benieuwd zijn naar alle acties in het bulletin. Al eerder verklapten we dat je als seizoenkaarthouder een keer gratis naar de sauna in Bussloo én Soesterberg kunt. Dit dankzij onze nieuwe hoofdsponsor Thermen Bussloo.

Verder krijg je korting op onder meer een badkamer, bloemen en een biertje. Je krijgt een taart voor een schijntje en bij een lunch of diner bij twee uitstekende restaurants uit de regio gaat er het hele seizoen lang 10% van de rekening af! Dat en meer vind je dus in het Eagles till I die Fan Voordeel-bulletin!

We spreken ook namens de Business Partners die dit boekje mede mogelijk hebben gemaakt als we zeggen dat we hopen dat jullie dit extra’tje bij de seizoenkaart waarderen. Alle energie en tijd die we hierin hebben gestoken had één doel: jullie bedanken voor de trouwe support!

Heb jij nou nog geen seizoenkaart, maar wil je wel het Eagles till I die Fan Voordeel-bulletin ontvangen? En bovenal 19 wedstrijden, 1.710 minuten officiële speeltijd lang meestrijden om de 57 belangrijke punten die dit seizoen in De Adelaarshorst te verdelen zijn? Bestel dan nu je seizoenkaart via deze link! Het getal in de visual geeft aan hoeveel fans je al voorgingen…

Vandaag ging de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017/2018 in de verkoop. Wil je (extra) kaarten kopen? Klik hier voor meer informatie!