De seizoenkaartmeter van dinsdag 11 april! Dat betekent dat de seizoenkaartmeter naast de tussenstand en het videoportret ook de uitslag van de verloting van een mooie prijs bevat. Wie gaat er lunchen met de hele selectie van Go Ahead Eagles?

In het Eagles till I die-videoportret van vandaag een supporter van 36 jaar, die al 35 jaar seizoenkaarthouder is. Stefan Hoppe groeide letterlijk op in De Adelaarshorst. Door niets of niemand laat Stefan zich tegenhouden om de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles te bezoeken. Okee, begin dit jaar lag er één keer echt te veel sneeuw en was de gang naar het stadion té gevaarlijk. En dus gingen de knipperlichten voor het eerst in 35 jaar niet aan toen ‘Kowet’ scoorde. In het videoportret van Stefan Hoppe onder meer een speciale ontboezeming richting zijn mede-supporters en een ode aan Niels Kokmeijer.

De seizoenkaartmeter nadert nu écht de 1.000. Nog drie te gaan en dan hebben 1.000(!) supporters hun seizoenkaart verlengd. Zijn 1.000 supporters écht Eagles till I die. En dat al op 11 of 12 april! Wie wordt de 1.000e?

Voor dat zo ver is, hebben we een prachtige prijs te verloten: meelunchen met de hele selectie van Go Ahead Eagles. Op Facebook.com/GAEagles stroomden de verlanglijstjes binnen van supporters die wel met bepaalde speler(s) een beschuitje/broodje wilden eten. De winnaar van de speciale lunch is geworden… Quinten Jansen uit Vak 20! Van harte gefeliciteerd! Quinten, je hoort een dezer dagen via de mail waar en wanneer je de waardecheque kan komen ophalen.

www.ga-eagles.nl/ikverleng