Jahaa! Het is zover! Nota bene op de eerste Matchday van het seizoen is de grote mijlpaal bereikt. Spelers en staf van Go Ahead Eagles worden dit seizoen gesteund door 6.000(!) seizoenkaarthouders. En jij als seizoenkaarthouder hoort bij een rood-geel leger dat 6.000 man en vrouw sterk is. En dat is dan nog exclusief de ‘troepen’ van de business tribune, die natuurlijk net als jij pal achter de club staan.

Ter illustratie vind je onder deze voorlopig laatste seizoenkaartmeter precies 6.000 juichende poppetjes.
Besef vooral tijdens het scrollen dat elk poppetje voor een mede-supporter staat. Veel, hè?

Met nog een week marge tot de ‘deadline’ – de thuiswedstrijd tegen NEC – zijn we verheugd 100 prijzen te mogen verloten onder de 6.000 seizoenkaarthouders. Maandag gaan we loten en dinsdag krijgen de 100 winnaars bericht. Nu is de focus natuurlijk volledig op vanavond: MVV-Go Ahead Eagles. Ook in Maastricht is er volop support: 172 supporters reizen straks af naar Maastricht. Dank voor jullie support en een goede reis gewenst!

Tot slot van deze schitterende seizoenkaartmeter willen we alle supporters nog één keer bedanken voor hun trouwe support. Dat deden we al met onder meer een naamsjaal (vroege verlengers) en een Fan Voordeel-bulletin (iedereen), maar nu ook vanaf deze plek: bedankt! Zoals jullie de afgelopen dagen konden lezen en zien, zit Go Ahead Eagles middenin de grootste technische professionaliseringsslag uit de clubgeschiedenis. We bevinden ons op een weg vol uitdagingen, die we alleen aan kunnen gaan met jullie volledige en blijvende support. Samen vallen én samen opstaan. Met ruim over de 7.000 man en vrouw sterk (inclusief vrijwilligers, sponsoren, kantoorpersoneel, spelers, staf en bestuur).

