Op de dag van het officiële EK-debuut van De Adelaarshorst natuurlijk ook gewoon een seizoenkaartmeter! Nog 6 te gaan en we bereiken de volgende mijlpaal.

In deze seizoenkaartmeter maken we ook graag de twee winnaars bekend van de ontwerpactie. Afgelopen week konden jullie stemmen op één of meerdere van de honderden ingezonden tenue-ideeën en suggesties. De twee prijzen die jullie hiermee konden verdelen:

– Categorie ‘Tot 16 jaar’: Verjaardagsarrangement en een gesigneerd thuisshirt 2017/2018 uit handen van je favoriete speler

– Categorie ‘Vanaf 16 jaar’: Gratis seizoenkaart

We kunnen melden dat de winnaar van de eerste categorie is geworden: Xander Wassink van 11 jaar. Gefeliciteerd en dank voor je mooie ontwerp! We nemen deze week nog contact met je op! De gratis seizoenkaart – de hoofdprijs van de tweede categorie – gaat naar Jan Sterk uit Hengelo! Hij baseerde zijn tenue op het uittenue van het seizoen 2013/2014 (klik hier om dat tenue te zien).

Tot slot willen we iedereen nogmaals van harte bedanken voor hun input! Vind je dit seizoen geen van jouw elementen terug in de tenues? Wie weet is dat komend seizoen het geval. Want zoals jullie hebben gezien is er genoeg input op het gebied van kleur, stijl en opbouw voor decennia!

Dan nu de seizoenkaartmeter!