Voor menigeen zal het (grotendeels) herkenbaar zijn: ooit, in een 20e eeuws verleden ging je voor de eerste keer naar het stadion. Waar je aan vaders of moeders hand een totaal nieuwe wereld verkende. Doordeweeks op het pleintje in de buurt was je Van Marwijk, Van Kooten, Bosvelt of één van je andere helden die je in het weekend weer aan het werk ging zien aan de Vetkampstraat.

Decennia later is er niet veel veranderd. Stadion op dezelfde plek en de veilige hand van je vader of moeder is vervangen door een arm om de schouder of high five bij een doelpunt. Of misschien kleeft in jouw hand nu wel de ietwat weifelende hand van je zoon of dochter, die de wereld gaat ontdekken die voor jou inmiddels een vertrouwde is. Waar de helden nu alleen De Kogel, Hendriks of Crowley heten in plaats van Geels, Woudsma of Small.

Over één van de vele fans voor wie bovenstaande herkenbaar is, gaat het Eagles till I die-videoportret van vandaag. Haico Meijerink is eindbaas bij Drukwerkdeal.nl, al drie jaar trotse hoofdsponsor van Go Ahead Eagles. De club waar Haico en zijn vader nog steeds geen moment van willen en kunnen missen. In een wereld die inmiddels een vertrouwde is, maar nooit verveelt.

Na de prachtige oproep van Haico beginnen we voor één keer niet met de seizoenkaartmeter, maar met de wedstrijdkaartmeter. Er is namelijk nog maar letterlijk een handvol kaarten beschikbaar voor Go Ahead Eagles-FC Groningen. Zaterdag gaan publiek en spelers dus strijden om de allerlaatste kans in een volle, kolkende Adelaarshorst. Een stadion vol supporters no matter what.

Dan de seizoenkaartmeter! Die tikt vrolijk verder richting de 1.500! Met morgen alweer de zevende prijs die we gaan verloten: een gratis wedstrijdshirt naar keuze, incl. bedrukking. Wil je kans maken? Verleng dan vóór morgen 16:00 uur je seizoenkaart!

Tot morgen!

www.ga-eagles.nl/ikverleng