Een overvolle seizoenkaartmeter vandaag! Naast de stand in deze editie ook de uitslag van de verloting van het wedstrijdshirt naar keuze, inclusief bedrukking. Daarnaast doen niet één, niet twee, niet drie, niet vier, niet vijf, maar zes supporters hun verhaal in het Eagles till I die-videoportret van vandaag!

Zes broers, één gezamenlijke liefde. Elke twee weken schallen de luide stemmen van André, Paul, Peter, Hans, Martin en Theo Kleine Schaars door De Adelaarshorst. “We staan op de B-Side bekend om ons hoge volume”, weet André. “Maar wat wil je? Van jongs af aan moest je te midden van vijf broers hard schreeuwen om een bord eten te krijgen.”

Al decennia fietsen de zes broers – inmiddels vergezeld door de nodige neefjes – elke twee weken naar het stadion. Daar beleven vijf van de zes broers de wedstrijden vanaf de B-Side; alleen Martin zetelt op de hoofdtribune, die hij als architect zelf ontwierp. “Daar zijn we ontzettend trots op”, aldus zijn broers.

We gaan verder met de prijzenpot van de seizoenkaartmeter! Vandaag kwamen weer twee dolgelukkige prijswinnaars hun prijs ophalen. Anton mag voor €50 shoppen in de Fanstore, terwijl Jan Sjerk op de foto gaat met de complete selectie 2017/2018.

Maar liefst 1.410 Eagles till I die-fans dongen een uur geleden mee naar de nieuwe prijs van de seizoenkaartmeter: een wedstrijdshirt naar keuze, inclusief bedrukking. De naam die prijkt op de speciale cheque is Luna Montanes! Luna, gefeliciteerd en dank voor je verlenging! We nemen volgende week contact met je op.