Over ruim twee maanden speelt Go Ahead Eagles de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017/2018. Voor het zover is hebben we nog de eerste training, de voorbereiding, de bekendmaking van de nieuwe tenues, de Open Dag en de uitwedstrijd tegen MVV. Maar dat is niet alles! Hopelijk bereikt de seizoenkaartmeter in de tussentijd nog een paar prachtige mijlpalen!

Te beginnen met de 5.800! Om dan langzaam de blik te richten naar de 6.000. Ten opzichte van de herboren seizoenkaartmeter van afgelopen dinsdag zijn we weer 21 seizoenkaarthouders dichterbij gekomen. Vier daarvan zijn vier vrienden uit Apeldoorn, die komend seizoen na een paar jaar afwezigheid hun rentree maken in De Adelaarshorst! Ze kwamen gisterochtend hun seizoenkaart bestellen in de Fanstore. Welkom terug, Rutger, Benjamin, Milan en Frank!

We hopen uiteraard de komende twee maanden nog heel wat fans te mogen begroeten als seizoenkaarthouders. Debutanten, rentree-maker of seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen die tóch verlengen; samen brengen we de seizoenkaartmeter naar de 6.000 en veel belangrijker nog: met z’n allen zorgen we voor een kolkende Adelaarshorst.

De seizoenkaartmeter staat vandaag op 5.771. En dan moeten de eerste training, de voorbereiding, de Open Dag en de eerste wedstrijd van het seizoen nog beginnen.

Ben jij of ken jij een debutant, rentree-maker of seizoenkaarthouder die er toch gewoon bij wil zijn komend seizoen? Wij zeggen: Komoptan!

Twijfel je nog en wil je het niet van ons, maar van 40 andere supporters horen waarom je erbij moet zijn komend seizoen? Klik dan hier!