Een zakelijk uitje, een weerzien met zijn grote jeugdliefde en een familiereünie. Voor Stephan Korderijnk zijn er drie redenen om elke twee weken bijna 100 kilometer heen en 100 kilometer terug af te leggen naar Deventer. Terug naar zijn geboortestreek, terug naar zijn geliefde Adelaarshorst.

Inmiddels is Korderijnk eigenaar van het in Boxmeer gevestigde Hahebo. De afstand en zijn overvolle agenda zijn geen reden om Go Ahead Eagles los te laten. Integendeel, inmiddels verenigt hij vol plezier het nuttige met het aangename als Partner van de club. En kwam voor Stephan op 22 mei 2016 op de parkeerplaats voor het stadion alles samen, toen de spelers van ‘zijn’ Go Ahead Eagles de promotie vierden op het podium van ‘zijn’ Hahebo.


En dan de seizoenkaartmeter! Die komt steeds dichter in de buurt van de 2.000. Tussen alle festiviteiten op Koningsdag door namen 56 supporters even een paar minuten de tijd om hun seizoenkaart te verlengen. De teller van de seizoenkaartmeter komt daarmee op de 27ste dag van de Eagles till I die-campagne op 1.861!