Dat de liefde voor rood-geel van generatie op generatie wordt doorgegeven, weten we. Opa’s, oma’s, vaders, moeders, zoons en dochters; complete families maken elke twee weken de gang naar De Adelaarshorst.

De familie Vosmeijer uit Zutphen is zo’n familie. “Het begon bij mijn vader, ik nam het over en nu gaan ook de kinderen mee”, vat Chris Vosmeijer de rood-gele familiegeschiedenis kort maar treffend samen.

Uit 70 jaar ‘Kowet’-bezoeken van de Vosmeijers één Eagles till I die-moment kiezen bleek een lastige opgave. Daarom werden de generaties opgesplitst en koos ieder zijn eigen moment.

Seizoenkaartmeter
Dat de Nu of Nooit-week in alle hevigheid is losgebarsten, bleek vandaag aan het grote aantal supporters dat de webpagina www.ga-eagles.nl/ikverleng bezocht. En in navolging van gisteren verlengden opnieuw meer dan honderd supporters hun seizoenkaart. Exact 146 fans toonden zich vandaag Eagles till I die waardoor de seizoenkaartmeter in sneltreinvaart is gestegen naar liefst 2.362 seizoenkaarten!

Heb jij je seizoenkaart nog niet verlengd, maar wil je wel graag de eigenaar worden van een prachtige Eagles till I die-sjaal waarop je eigen achternaam is geweven? Dan heb je nog tot zondag 7 mei, 12:00 uur de tijd om alsnog je seizoenkaart te verlengen via de verlengmodule!