Twee weken geleden eindigde de seizoenkaartverlengingsperiode, waarin duizenden supporters hun onvoorwaardelijke trouw aan de club toonden door hun seizoenkaart te verlengen. No matter what, Eredivisie of Jupiler League, wij zijn ‘Eagles till I die’! Het einde van de seizoenkaartverlengingsperiode was daarentegen niet het eindpunt voor de seizoenkaartmeter, maar slechts een tussenstand.

De afgelopen periode hebben vele supporters die op de wachtlijst stonden dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen voor het seizoen 2017/2018. Op veler verzoek komen we daarom vandaag met een nieuwe tussenstand van de seizoenkaartmeter. Want welke spelers er ook komen en welke tegenstanders we ook treffen in de voorbereiding, één ding is ruim een maand voor de eerste training al zeker: de seizoenkaartmeter ligt dichter bij de 6.000 dan bij de 5.000 seizoenkaarten!

Met andere woorden: volgend seizoen zullen er elke thuiswedstrijd minstens 5.527 supporters in De Adelaarshorst aanwezig zijn. No matter what! En dat worden er de komende weken ongetwijfeld alleen nog maar meer, want de seizoenkaartmeter raast met onverminderde vaart verder naar de volgende tussenstand.