Korting op badkamers, diners, bloemen, bier, koffie, notariële werkzaamheden en de spelersbus van Go Ahead Eagles. Een gratis bal en een verse taart voor slechts €2,50. Het is slechts een greep uit de acties in het Eagles till I die Fan Voordeel-bulletin, dat elke seizoenkaarthouder eind juli bij zijn/haar seizoenkaart geleverd krijgt.

In dit voordeelboekje vind je ruim 20 aantrekkelijke (kortings)acties, speciaal voor supporters van Go Ahead Eagles. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het samenstellen van het Eagles till I die Fan Voordeel-bulletin. We hebben hierbij de krachten gebundeld met enkele trouwe partners van de club, die, net als wij, iets extra’s wilden doen voor al die trouwe fans van de club. En het resultaat mag er zijn. Sterker nog: met al die acties kan je over een heel seizoen zomaar (een deel van) je seizoenkaart terugverdienen!

De komende weken zullen we, onder meer in de seizoenkaartmeter, meer vertellen over deze rood-gele primeur.

Wil jij nou ook profiteren van al die acties in het Fan Voordeel-bulletin? En bovenal een heel seizoen meestrijden om promotie? Bestel dan nu je seizoenkaart! Klik hier om naar de actiepagina te gaan.

Last but not least hebben we natuurlijk de seizoenkaartmeter! Die staat vandaag op:

Twijfel je nog en wil je het niet van ons, maar van 40 andere supporters horen waarom je erbij moet zijn komend seizoen? Klik dan hier!