We hebben een record! Sinds de seizoenkaarter van gisteren verlengden maar liefst 311 supporters hun seizoenkaart. Drie-honderd-elf. En dus staat de teller ineens op 2.673. En is de 3.000 in zicht.

Jullie hadden geen beter moment kunnen uitkiezen deze eindsprint in te zetten. De afgelopen weken vertelden 48 supporters in in totaal 22 video’s waarom ze Eagles till I die zijn. We zagen bijvoorbeeld de zes broers Kleine Schaars en eSporter Ian. We zagen No Patje No Party en Stephan Hoppe. Haico Meijerink, eindbaas van Drukwerkdeal.nl, en Stephan Korderijnk van Hahebo. En gisteren sloten drie rood-gele generaties Vosmeijer de reeks af.

Kortom: jij bent aan zet! De seizoenkaartmeter gaat niet zomaar naar de 3.000. Daarvoor zijn Eagles till I die-supporters voor nodig. Zoals de 311 die sinds gistermiddag, 17:00 uur, hun seizoenkaart verlengden.Heb je nou toch nog een beetje inspiratie nodig? Hieronder vind je de Eagles till I die-afspeellijst. 22 video’s, in totaal 48 fans. Ze vertellen jou waarom zíj Eagles till I die zijn.

Is er iemand in jouw vriendengroep/familie/omgeving die nog niet verlengd heeft? Schroom dan vooral niet te attenderen, taggen, delen, appen, bellen, etc!

Wie weet waar we de seizoenkaartmeter van morgen met z’n allen heen brengen. Dan wordt ook de laatste Seizoenkaartmeter-prijs verloot: het allereerste thuisshirt 2017/2018 uit handen van je favoriete speler!