Aanstaande zondag vechten we voor onze allerlaatste kans. Zoals in de voorbeschouwing te lezen is er geloof en realisme in de spelersgroep. Ja, het wordt ongelofelijk moeilijk, maar ja, zolang er een kans is, gaan we daarvoor. Met z’n allen.

We hebben de laatste jaren wel vaker voor hete vuren gestaan. Wie gaf bijvoorbeeld vorig seizoen na Achilles ’29-uit nog een stuiver voor promotie? En wie dichtte ons enige kans toen het ongenaakbare Feyenoord naar Deventer kwam, op 6 november van het vorige jaar?

Wat er ook gebeurt – wonder of geen wonder – we vechten ons met z’n allen terug. Dat is niet de boodschap van alleen deze voorlopig laatste editie van de seizoenkaartmeter. Dat is ook de boodschap uit de mond van de bijna 200 supporters die sinds gisteren hun seizoenkaart verlengden. Van de ruim 2.600 die dat al deden. En hopelijk van de duizenden die dat nog gaan doen. ‘We can fight our way back.’

Met het ingaan van het laatste Eagles till I die-weekend, werd vandaag ook de voorlopig laatste prijs uit de prijzenpot van de seizoenkaartmeter verloot. Joep Appelhof uit Vak 12 krijgt het allereerste thuisshirt van het seizoen 2017/2018 uit handen van zijn favoriete speler! Joep, geweldig dat je er ook volgend seizoen bij bent en gefeliciteerd met je prijs. We nemen komende week contact met je op!

Heb je je seizoenkaart nou nog niet verlengd, en mogen we je wel verblijden met de schitterende naamsjaal als dank voor je support? Verleng dan vóór zondag, 12:00 uur, je jaarkaart. Je krijgt €5 korting en toont je Eagles till I die. Je zegt: ik vecht mee, om handhaving én promotie. ‘Together we can climb out of hell.’