Vandaag was een drukke dag. Leuk druk. Want we hadden de eer Thermen Bussloo (hoofdsponsor) en EuroParcs (broeksponsor) te mogen presenteren als sponsoren op onze drie spiksplinternieuwe tenues!

De brug naar de seizoenkaartmeter is daarmee ook snel gemaakt. Afgelopen dinsdag introduceerden we het Fan Voordeel bulletin, dat eind juli wordt geleverd bij elke seizoenkaart. We zijn verheugd te mogen mededelen dat onze nieuwe hoofdsponsor Thermen Bussloo alle(!) seizoenkaarthouders een gratis saunabezoek aanbiedt in zowel Thermen Bussloo als Thermen Soesterberg! Een prachtige geste die de betrokkenheid van het familiebedrijf bij de club en zijn achterban onderstreept. Hulde!

Maar in de intro van deze seizoenkaartmeter repten we niet voor niets over die andere nieuwe tenuesponsor, EuroParcs. Het Apeldoornse familiebedrijf heeft namelijk óók een prachtige actie voor jullie, de fans, in petto. Seizoenkaarthouders krijgen namelijk komend seizoen €50 korting op een boeking bij EuroParcs. Alle informatie hierover vind je dus in het Fan Voordeel-bulletin, dat eind juli samen met je seizoenkaart wordt geleverd.

Overigens zijn EuroParcs en Thermen Bussloo zeker niet de enige die een prachtige actie voor jullie hebben opgezet. Maar daarover meer in de volgende seizoenkaartmeters…

Tot slot natuurlijk de stand van de seizoenkaarthouder! Nu de zomerstop er definitief op zit, merk je dat de seizoenkaarthouder toch weer wat meer op gang komt. Met drie nieuwe tenues, een nieuwe hoofdsponsor en de oefencampagne die morgen start hopen we dat het bij de late beslissers weer begint te kriebelen. Op naar de 6.000!