Het aftellen is nu echt begonnen. Nog anderhalve week en dan beginnen we ein-de-lijk aan de competitie. MVV-uit, en daarna: NEC-thuis. De hoop, de wens om op de dag van de eerste thuiswedstrijd 6.000 seizoenkaarthouders te hebben, lijkt uit te gaan komen!

Op de Open Dag van Go Ahead Eagles en de Supportersvereniging van afgelopen zaterdag bestelden weer twaalf supporters een seizoenkaart. En zo schuifelt de seizoenkaartmeter langzaam maar zeker richting de 6.000…

Als je nog twijfelt, is dit het moment om te stoppen met twijfelen en op deze link te klikken. Allereerst ontvang je bij je seizoenkaart het Fan Voordeel-bulletin. De supporters die hun seizoenkaart(pakket) ophaalden of thuisgestuurd kregen profiteren al volop van alle acties en kortingen. Zo zijn in onze eigen Fanstore al enkele tientallen kortingsvouchers ingeleverd. Door te profiteren van de acties en kortingen, verdien je in feite (een deel van) je seizoenkaart terug.

Maar er is nog een reden: als we de 6.000 halen vóór de eerste thuiswedstrijd op 25 augustus, verloten we onder de 6.000 seizoenkaarthouders een omvangrijk prijzenpakket. Vrijdag aanstaande maken we de prijzenpot graag bekend!

Voor nu de seizoenkaartmeter van 9 augustus, die staat op…

Twijfel je nog en wil je het niet van ons, maar van 40 andere supporters horen waarom je erbij moet zijn komend seizoen? Klik dan hier!