Na Luuk Brouwers, Bradly van Hoeven, Kevin van Kippersluis en Bas Kuipers werd gisteren de vijfde nieuwe aanwinst van Go Ahead Eagles gepresenteerd: doelman Mitchel Michaelis. Daarmee krijgt de eerste selectie voor het seizoen 2020/2021 steeds meer vorm in een periode waarin er langzaamaan gelukkig weer steeds meer over voetbal wordt gesproken.

Na een kort zomerreces begint de eerste selectie volgende week donderdag (23 juli) aan het tweede voorbereidingsblok in aanloop naar seizoen 2020/2021. In augustus speelt het team van Kees van Wonderen bovendien vier oefenduels, waaronder een thuiswedstrijd tegen Telstar op zondag 2 augustus.

Tekst gaat verder onder foto.


(Foto: Erik Pasman)

Beperkt publiek ontvangen

Spelen voor publiek in De Adelaarshorst. Lange tijd leek dit scenario verder weg dan ooit. Maar naar het zich nu laat aanzien kunnen we op zondag 2 augustus waarschijnlijk tóch – eerder dan aanvankelijk verwacht – beperkt publiek ontvangen tijdens de oefenwedstrijd tegen Telstar.

Aankomend seizoen streven we per thuiswedstrijd en binnen de gestelde kaders naar een optimale stadionbezetting. Alle beschikbare plaatsen zullen daarbij uitsluitend onderverdeeld worden onder onze seizoenkaarthouders en Business Partners. Of dit in het begin nu duizend, tweeduizend, drieduizend of misschien wel meer plekken zijn. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Erik Pasman)

‘Tweede helft’ seizoenkaartcampagne

Sinds vorige week vrijdag is de ‘tweede helft’ van de seizoenkaartcampagne gestart. Met de oefenwedstrijd tegen Telstar en de competitiestart (eind augustus) in aantocht dus de hoogste tijd om hier je seizoenkaart te bestellen als je dit nog niet hebt gedaan. Zeker gezien het feit dat losse tickets op korte termijn niet verkocht zullen worden voor wedstrijden die in De Adelaarshorst worden gespeeld.

Seizoenkaart reeds verlengd of besteld? Dan wordt de incasso aan het eind van deze week óf het begin van volgende week uitgevoerd. Seizoenkaarten die vóór 1 juli 2020 zijn besteld, worden uiterlijk twee weken voor aanvang van de competitie verstuurd. Heb je jouw seizoenkaart(en) ná 1 juli 2020 besteld? Dan wordt via de versturing hiervan via de website van Go Ahead Eagles bekend gemaakt.

De stand!

Het naderen van de datum waarop de bal eindelijk weer rolt in De Adelaarshorst, heeft sinds afgelopen vrijdag tot ruim honderd nieuwe seizoenkaartverlengingen/-bestellingen geleid. Met een zeer mooie tussenstand van 5.537 seizoenkaarthouders zien we voorzichtig de zevende mijlpaal van 6.000 seizoenkaarthouders aan de horizon gloren. Mochten we deze mijlpaal bereiken, dan verloten we onder alle seizoenkaarthouders de zevende mijlpaalprijs: een Eagles-verjaardagsarrangement!