Er mochten weer de nodige aanwinsten worden begroet bij Go Ahead Eagles sinds de seizoenkaartmeter van een week geleden. Vorige week donderdag kwam Alexander Bannink de Deventer gelederen versterken, een dag later volgden Adrian Edqvist en Antoine Rabillard.

Nog zonder Rabillard en Edqvist op het veld won Go Ahead Eagles afgelopen vrijdag met 2-0 van Excelsior. Het frisse, enthousiaste en gretige spel dat de ploeg van Jack de Gier tentoonspreidde, maakt menig supporter nieuwsgierig naar de volgende oefenwedstrijd die Go Ahead Eagles op sportpark De Woldermarck in Terwolde speelt: aanstaande vrijdag (19 juli) om 19:00 uur tegen Anorthosis Famagusta uit Cyprus (klik hier voor het resterende oefenprogramma).

Tekst gaat verder onder foto.


(Foto: Erik Pasman)

Open Dag

Wie zich ook gretig en enthousiast presenteerden, waren de supporters van Go Ahead Eagles tijdens de Open Dag van afgelopen zondag. Ondanks het begin van de schoolvakantie in de regio Deventer en het aanvankelijke miezerweer, waren de rood-gele fans in groten getale naar het stadionplein en het parkeerterrein aan de Vetkampstraat gekomen.

Naast de Stadion Tours en de traditionele verkoop van gedragen trainingskleding uit het voorgaande seizoen waren ook de nieuwe thuis- en uitshirts enorm populair tijdens de Open Dag. Ruim 250 shirts werden er in de Fanstore verkocht! Wil jij ook graag in het bezit komen van een uniek thuis- of uitshirt, dat op subtiele wijze een ode brengt aan ‘100 jaar Vetkampstraat’? Bestel ‘m dan in de online webshop of breng een bezoek aan de Fanstore (kijk hier voor de openingstijden).

Tekst gaat verder onder foto.


(Foto: Erik Pasman)

Seizoenkaarten

Inmiddels komt ook de eerste competitiewedstrijd tegen MVV (vrijdag 9 augustus) langzaam in beeld. Vanaf aanstaande maandag (22 juli) worden alle seizoenkaarten per post verstuurd. Dit betekent dat iedereen uiterlijk volgende week vrijdag zijn seizoenkaart in bezit heeft.

Heb je je seizoenkaart ontvangen? Post dan een leuk, grappig of hilarisch bericht en/of foto op social media met de hashtag #HomeOf gevolgd door je naam. De leukste en origineelste berichten worden door Go Ahead Eagles gedeeld!

De stand!