Wie had dat kunnen denken, toen arbiter Dieperink de wedstrijd Go Ahead Eagles – De Graafschap op 8 maart jongstleden ten einde blies? Dat het vijf maanden zou duren voordat er weer gevoetbald zou gaan worden in De Adelaarshorst. Maar vrijdag en zondag is het dan eindelijk zover, mét (beperkt) publiek.

We maken ons sowieso op voor een mooie Eagles-week, want naast de stadiontraining van vrijdag en de oefenwedstrijd van zondag mogen we ons deze week verheugen op de lancering van de nieuwe tenues. De laatste voorbereidingen daarop vinden as we speak plaats. Wordt dus vervolgd…

Als opwarmertje: de tenuelanceringsvideo van afgelopen seizoen!

Een ander moment waar supporters elk jaar naar uitkijken is het ontvangen van de nieuwe seizoenkaart. In verband met de latere competitiestart en de drukte rondom het implementeren van alle coronamaatregelen arriveert deze in de tweede helft van augustus bij alle seizoenkaarthouders! Mét Fan Voordeel-bulletin en – bij seizoenkaarthouders die vóór 1 juli hebben besteld/verlengd – speciale We Are The Eagles-sleutelhanger! Let wel: zolang er sprake is van beperkt publiek in het stadion, wordt er voor toegang gewerkt met E-Tickets in plaats van de seizoenkaart.

Ja, en op hoeveel deurmatten gaat die seizoenkaart vallen? Halen we voor het verzendingsmoment die schitterende mijlpaal van 6.000? De voortekenen zijn in ieder geval goed, want we hebben afgelopen week wederom ruim 100 extra seizoenkaarthouders mogen verwelkomen. En dat brengt de stand op: