Drie maanden geleden ging de #HomeOf-campagne officieel van start. Inmiddels zijn we een lange zomerstop, tien nieuwe spelers, één oefenwedstrijd en ruim 5.600 seizoenkaarthouders verder. Er gloort weer hoop aan de rood-gele horizon!

“Heerlijk dat het weer is begonnen”, was dan ook een veelgehoorde kreet op Sportpark De Woldermarck afgelopen zaterdag. Na een ultra-lange zomerstop – begonnen op 28 april 2018 – speelde Go Ahead Eagles tegen SV Terwolde eindelijk weer in wedstrijdverband. Vanavond volgt wedstrijd nummer 2 tegen Voorwaarts Twello; zondag is natuurlijk de Open Dag. Kortom: de Go Ahead Eagles-kalender is eindelijk weer volgeboekt met trainingen, oefenduels en evenementen.

Nu Go Ahead Eagles bij eenieder weer ‘top of mind’ is – en daar kan een boeiend WK niets aan veranderen – hopen we natuurlijk ook op een mooie eindspurt van de seizoenkaartmeter, richting de start van de competitie op 17 augustus. De 6.000 is nog steeds het ultieme doel en met kleine, maar waardevolle stapjes komen we dichterbij.

Zo meldde afgelopen zaterdag een echtpaar zich bij de Fanmobiel van Go Ahead Eagles in Terwolde. Terplekke kon de seizoenkaart helaas niet worden besteld, maar afgesproken werd dat er maandag telefonische ondersteuning zou volgen. Zo gezegd, zo gedaan en dus mochten we maandag weer twee nieuwe seizoenkaarthouders verwelkomen! Samen met 36 mede-verlengers/bestellers brachten zij de stand op…

De stand