Eén week en twee oefenwedstrijden zijn we verder sinds de laatste seizoenkaartmeter. Een week waarin Go Ahead Eagles het opnam tegen Anorthosis Famagusta en FC Emmen. Oefenduels die Go Ahead Eagles weliswaar niet wist te winnen, maar wél aantoonden dat er een stijgende lijn in het spel zit en dat de ploeg voetballend niet onderdoet voor sterkere tegenstanders.

Het vertoonde spel tegen de Cyprioten en Drenten bood in ieder geval genoeg aanknopingspunten om op voort te borduren. En ja, uiteraard zijn er in deze prille fase van een nieuw seizoen ook nog een aantal punten om bij te schaven. Dat moet onder andere gebeuren in de laatste twee oefenwedstrijden die Go Ahead Eagles in de seizoensvoorbereiding speelt: aanstaande zaterdag (27 juli) in Terwolde tegen Al-Shabab (aanvang 19:00 uur) en zaterdag 3 augustus in De Adelaarshorst tegen Konyaspor (aanvang 14:30 uur). Voor laatstgenoemde wedstrijd geldt er vrij entree voor seizoenkaarthouders; losse kaarten voor dit duel kosten € 5,- per stuk en zijn hier te koop.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Erik Pasman)

Seizoenkaarten
Over seizoenkaarten gesproken: afgelopen maandag (22 juli) zijn alle seizoenkaarten per post verstuurd. Dit betekent dat iedereen uiterlijk aanstaande vrijdag (26 juli) zijn of haar seizoenkaart in bezit heeft. Heb je je seizoenkaart ontvangen? Post dan een leuk, grappig of hilarisch bericht en/of foto op social media de hashtag #HomeOf gevolgd door je naam. De leukste en origineelste berichten worden door Go Ahead Eagles gedeeld!

Schaduw
Ondertussen werpt ook de competitiestart zijn (heerlijk verkoelende) schaduw vooruit. Inmiddels is de kaartverkoop gestart voor de eerste competitieduels die Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst speelt: op vrijdag 9 augustus tegen MVV en op vrijdag 23 augustus tegen Jong FC Utrecht. Voor beide duels gelden speciale actieprijzen. Seizoenkaarthouders kunnen per seizoenkaart vier extra kaarten kopen voor € 5,- per stuk, terwijl clubcardhouders per clubcard vier kaarten kunnen aanschaffen voor € 10,- per stuk (klik hier om naar de online ticketingpagina te gaan).

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Erik Pasman)

Het vooruitzicht op een nieuw seizoen begon de afgelopen week bij 34 supporters dusdanig te kriebelen, dat zij besloten om (opnieuw) een seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020 te nemen. Daarmee breekt de seizoenkaartmeter door de barrière van 6.600 seizoenkaarthouders en vertoont bovendien nog steeds hetzelfde patroon als het kwik in menig buitenthermometer: een stijgende lijn.

De stand!