Afgelopen week beleefden ruim 7.000 supporters en sponsoren dat heerlijke zomermoment: ‘Yes, post van Go Ahead Eagles!’ Dat leidde traditiegetrouw tot mooie berichten op social media. Immers: met je seizoenkaart in bezit kan het seizoen echt gaan beginnen!

En dat gebeurt alweer over een kleine anderhalve week. Dan komt MVV Maastricht (actietarief!) op bezoek in De Adelaarshorst. Maar zolang hoef je niet te wachten om je seizoenkaart in te wijden: aanstaande zaterdag heb je gratis toegang tot ‘de generale repetitie’ tegen Konyaspor aan de Vetkampstraat. Hiervoor hoef je verder niks te doen, je kan gewoon met je seizoenkaart naar binnen. Heb je nog geen seizoenkaart? Dan is dit een uitstekend moment om er een aan te schaffen. Dan hoef je geen kaartje à €5 te betalen! Snel verdiend, toch?

Een bloemlezing van de social media-berichten na deurmatvondst (tekst gaat verder onder de posts):

Springplezier tot wasgemak

In de enveloppe die menigeen van jullie van de deurmat raapte, zat net zoals voorgaande jaren het officiële Go Ahead Eagles Fan Voordeel-bulletin. Daarin dit jaar niet twee, maar vier(!!) vouchers van Thermen Bussloo. Een geweldige geste van onze hoofdsponsor, die elk jaar op veel goedkeuring kan rekenen van de fans! Verder onder meer springplezier, huisdierproducten en wasgemak. De komende maanden lichten we alle acties uit!

Eerste prijs is binnen!

Tot slot van deze aflevering van de seizoenkaartmeter, voordat we overgaan naar de stand, een eervolle vermelding voor een bijzonder team van Go Ahead Eagles:

De stand!