Oké, een aantal zal op vakantie zijn, maar dat even buiten beschouwing gelaten: overmorgen komen er ruim 6.600 seizoenkaarthouders naar De Adelaarshorst. Nooit was dat aantal hoger in de Eerste Divisie, zelfs niet na de winterstop. Een extra reden om ons te verheugen op de competitiestart, die eindelijk voor de deur staat.

Ben je nou seizoenkaarthouder en denk je: goh, het zou wel leuk zijn mijn familie of vrienden mee te nemen vrijdag? Dan hebben we heel goed nieuws: al voor €5,- per persoon neem jij maximaal vier introducés mee naar de thuiswedstrijden tegen MVV en FC Utrecht. Bestel je ticket(s) hier, stuur een Tikkie naar je vriend/familielid; iedereen blij!

Hoewel… Eén ding is nog leuker: je familie of vrienden aansporen om niet alleen die eerste thuisduels, maar álle thuiswedstrijden van de partij te zijn! Ze hebben immers nog twee dagen om er één aan te schaffen vóór aanvang van het seizoen. Stuur deze link gewoon eens door via WhatsApp, gewoon als signaal… ‘Laatste kans!’ erboven, kijken wat ze doen.

De ballen!

Mooie ballen, hè? Spiksplinternieuw. En misschien vrijdagavond wel van jou. Daarover morgen meer…

Matchday!-quiz

Vrijdagavond op het veld een aantal debutanten, maar ook in het vernieuwde programmabulletin Matchday! Wat dacht je bijvoorbeeld van de officiële, onvoorstelbaar uitdagende Matchday!-quiz? Test de Eagles-kennis van jezelf en/of je vrienden. Onder alle 100%-scores wordt een mooie prijs verloot, maar denk er vooral niet te licht over… We hebben het niet voor niks over: onvoorstelbaar uitdagend.

De stand!

Wie van jouw vrienden/familieleden krikt de stand nog een beetje verder op voor volgende week?