Terwijl Nederland in de ban is van de aanhoudende hittegolf, neemt ook de rood-gele gevoelstemperatuur toe. Zeker bij de duizenden fans die afgelopen week hun seizoenkaart in de brievenbus of op de deurmat vonden… Met nog maar anderhalve week tot de competitiestart hierbij aflevering 16 van de seizoenkaartmeter-update.

Komt allen!

Allereerst nemen Thomas Verheydt en Richard van der Venne het woord:

#HomeOf

Elk jaar is het een moment waarop je rood-gele hart een sprongetje maakt. Het moment dat je een enveloppe van de deurmat of uit de brievenbus haalt en denkt: zou dit ‘m zijn? Zit in deze enveloppe het magische pasje dat mij verzekert van mijn eigen plek in De Adelaarshorst? Dat mij aantoonbaar onderdeel maakt van Go Ahead Eagles?

Duizenden supporters hadden afgelopen week precies zo’n moment. De vreugde over het ontvangen van de seizoenkaart 2018/2019 werd massaal gedeeld op social media. Hieronder een (heel) kleine bloemlezing:

Je seizoenkaart nog niet ontvangen? Dat kan. Ook deze week zijn er een hoop seizoenkaarten onderweg naar hun trotse eigenaar. Vergeet niet een leuke foto te posten op social media met de hashtag #HomeOf. De leukste foto’s worden gedeeld en de allerleukste foto wint een leuke prijs!

Voor een Knaak naar Kowet!

Afgelopen zaterdag speelde Go Ahead Eagles alweer de een-na-laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Na de ‘generale’ tegen Sparta gaat de competitie op 17 augustus van start met een thuisduel met Jong FC Utrecht.

Reminder: voor deze en de volgende thuiswedstrijd tegen FC Volendam geldt een speciale actie voor seizoenkaarthouders: voor een Knaak naar Kowet! Neem een, twee of drie introducé(s) mee voor maar €2,50 per persoon. Uiteraard kan je deze knaak terugclaimen als een van jouw introducé(s) alsnog besluit een seizoenkaart te nemen! Een kleine commissie voor een Go Ahead Eagles-ambassadeur, zullen we maar zeggen.

De stand

Het aantal supporters dat jouw introducé(s) nu al voorging…