Deniz Türüç? Check! Joey Suk? Check! Stef Walbeek, Marnix Kolder en Theo Zwarthoed? Check! Allemaal zijn ze aanstaande vrijdag (22 mei) van de partij tijdens #KowetKijkenXXL. Evenals de vele supporters en Business Partners die inmiddels een stoel, rij of zelfs vak hebben aangeschaft voor deze speciale uitzending met historische beelden uit het rijke verleden van Go Ahead Eagles.

Inmiddels ligt het aantal verkochte tickets boven de 4.000. Een geweldig aantal, iets wat ook gezegd kan worden over het aantal verkochte seizoenkaarten voor het seizoen 2020/2021. Want daarbij is inmiddels een record gebroken, waarover je later in dit bericht meer leest.

Compleet Avondje Adelaarshorst

Wil je ook de ultieme beleving van een Avondje Adelaarshorst ervaren? Je kennis testen in de Kowet Kennisquiz en meedoen aan de grote verloting en live uitreiking van fantastische prijzen? En – niet geheel onbelangrijk – Go Ahead Eagles steunen in deze moeilijke periode? Voor slechts € 5,- kun je hier online een ticket te kopen voor #KowetKijkenXXL (de ‘Whatsapp-kaarten’ zijn inmiddels volledig uitverkocht!).

Het complete Avondje Adelaarshorst kan aanstaande vrijdag vanaf 19:30 uur worden bekeken op:

  • YouTube (ook op Smart TV’s)
  • DRTV (Ziggo: 40, KPN: 1314)
  • RTV Apeldoorn (Ziggo: 36, KPN: 1355)
  • Salland1 (Ziggo: 45, KPN: 1391)

Stem dus vooral af op een van deze kanalen om getuige te zijn van een unieke uitzending waar het plezier vanaf spat! Lees hier alles over #KowetKijkenXXL.

Go Ahead Eagles Borrelbox

Wil je aanstaande vrijdag niet alleen de sfeer, maar ook de smaak van een Avondje Adelaarshorst proeven? Dan kun je tot uiterlijk morgen (donderdag 21 mei) hier een Go Ahead Eagles Borrelbox bestellen, die bij je thuis wordt bezorgd. Door gezellig een borrelhapje te nuttigen, steun je bovendien de club. Van elke verkochte Borrelbox wordt door Bekedam Food & Events namelijk € 5,- gedoneerd aan Go Ahead Eagles!

De stand!

En dan nu meer over het eerder aangestipte record, want nog nooit eerder in de geschiedenis van Go Ahead Eagles werden er – in de Eerste Divisie – in de eerste drie weken zoveel seizoenkaarten verlengd / besteld als tijdens de huidige seizoenkaartcampagne. Check!

Het aantal verkochte seizoenkaarten staat inmiddels op… 2.511! Dat betekent dat we voor de derde woensdag op rij een mijlpaalprijs mogen weggeven. De derde mijlpaalprijs, het nieuwe wedstrijdshirt voor het seizoen 2020/2021 (inclusief bedrukking), is gewonnen door Luc Baltus. Gefeliciteerd en bedankt voor het bestellen van je seizoenkaart, Luc!

De volgende mijlpaalprijs, samen lunchen met de voltallige selectie van Go Ahead Eagles, wordt verloot als we de 3.000 seizoenkaarthouders hebben bereikt. Wil jij kans maken op deze prijs, maar heb je je seizoenkaart nog niet verlengd of besteld? Doe dat dan snel hier.