Nog precies anderhalve week en dan eindigt de seizoenkaartverlengingsperiode voor het seizoen 2019/2020. Na die dag vervallen de reserveringen. De ervaring leert dat het in de laatste week storm loopt. Toch zijn er na drie weken seizoenkaartcampagne al heel wat seizoenkaarten (digitaal) over de toonbank gegaan! En het leuke is: daar zitten ook volop nieuwe seizoenkaarthouders bij!

Avond van hun leven

Wie niet tot die laatste categorie behoren, zijn Cor en Deli Voskamp uit Vak 3. Al sinds jaar en dag reizen ze tweewekelijks af naar De Adelaarshorst om ‘hun’ Go Ahead Eagles aan te moedigen. Dat deden ze al “in de tijd van de stadionklok en Niehaus”, maar ook nu die plaats hebben gemaakt voor een scorebord en Navrátil zijn ze erbij.

Cor was de gelukkige winnaar van de eerste mijlpaalprijs van de seizoenkaartmeter. Hij was als Match Legend aanwezig bij de wedstrijd tegen Jong PSV. Naar eigen zeggen beleefden ze de avond van hun leven, met een Meet & Greet met Man of the Match Jeroen Veldmate als klap op de vuurpijl. “Hier, de rood-gele bloemen zijn voor u!”, sprak de captain tegen mevrouw Voskamp.


Foto: René Geerars

Jouw foto op de cover van de Matchday?

#ChooseItTuesday is inmiddels vaste prik op de socials van Go Ahead Eagles. Elke week bepalen jij en je mede-fans wie er op de cover van de Matchday! staat en met welke foto.

Voor de Matchday! van de thuiswedstrijd in de halve finale van de Play-Offs draaien we de rollen voor één keer om! Als dank voor jullie support kan je niet kiezen wie er op de cover staat, maar kan je jezelf op de cover zetten! Hoe? Door een foto van jezelf in De Adelaarshorst in te sturen! Meer informatie lees je hier.

Home of Eus II

Vorige week publiceerden we aflevering 2 van Home of Eus II. Tienduizenden supporters en voetballiefhebbers zagen inmiddels de unieke beelden van de derby tegen FC Twente, inclusief de peptalk, wedstrijdbeleving en nabespreking van John Stegeman. De uitzending nog niet gezien? Kijk ‘m hier terug:

In de studio van Rocketboys wordt hard gewerkt aan de nieuwe, derde aflevering, die zich ook deels buiten de wedstrijddag zal afspelen. Deze volgt binnenkort!

Ontvang jij het allereerste wedstrijdshirt 2019/2020?

Gezien de stand is de kans heel groot dat we in de volgende seizoenkaartmeter weer een fantastische mijlpaalprijs mogen verloten onder alle verlengers en bestellers. Namelijk het allereerste wedstrijdshirt van het seizoen 2019/2020! Heb jij het meest gewilde Eagles-item van de zomer als eerste in je bezit? Verleng of bestel je seizoenkaart en maak automatisch kans!

De stand!


Klik op de afbeelding om naar de actiepagina te gaan!