Precies één maand geleden begon de seizoenkaartcampagne voor het seizoen 2019/2020. In aflevering 4 van de seizoenkaartmeter onder meer: een belangrijke mededeling, drie prijswinnaars en natuurlijk: de stand!

De belangrijke mededeling

Heb je je seizoenkaart nog niet verlengd? Dan is het goed om te weten dat na aanstaande zondag (5 mei) alle reserveringen vervallen. Wil je zeker zijn van je eigen plek in het stadion – ook volgend seizoen – verleng dan voor die tijd je kaart!

Heb je je seizoenkaart al wel verlengd? Schroom dan niet de nog-niet-verlengers uit je omgeving te attenderen op bovenstaande! Bij voorbaat dank, namens ons én hun.

Hoe verleng je ook alweer je seizoenkaart?
* Ga naar de bestelmodule.
* Log in met je inloggegevens.
* Selecteer het vak en de stoel die je wilt verlengen/bestellen.
* Druk op ‘Bestel’.
* Ga naar ‘Betalen’.

Home of Eus

Vanavond wordt het tweede seizoen van Home of Eus hervat! In deze derde aflevering gaat Eus met de twee technische hoofdrolspelers van dit seizoen in gesprek over heden en toekomst. Je ziet Home of Eus op Facebook, YouTube en website van Go Ahead Eagles!

De prijswinnaars!

Met de ‘verlengdeadline’ in zicht gaat de seizoenkaartmeter traditiegetrouw als een speer. Daarom mochten we vanmiddag om 13:30 uur niet één, niet twee, maar drie mijlpaalprijzen verloten! De winnaars op een rij:

Eerste wedstrijdshirt 2019/2020:
Jeffrey Bouwhuis (Vak 7)

Gesigneerd shirt 2018/2019:
Tom van der Liende (Vak 15)

Gesigneerde wedstrijdbal 2018/2019:
Bernard Brouwer (Vak 8)

Van harte gefeliciteerd, allen! We nemen binnenkort contact met jullie op. Wel verlengd/besteld, maar niet gewonnen? Niet getreurd! Er worden nog heel wat prijzen verloot, ook buiten de seizoenkaartmeter… Daarover later meer.

Tekst gaat verder onder foto.

De prijzen liggen klaar om gesigneerd te worden…

De stand!

Met gepaste trots presenteren we de vierde tussenstand van de seizoenkaartmeter. Tweeënhalve maand voor de officiële start van het seizoen 2019/2020 kunnen we al rekenen op de steun van bijna 3.000 seizoenkaarthouders! We zijn al bijna op de helft voor het totale aantal van dit seizoen: geweldig! Dank voor jullie support allemaal. Ben jij ook zo benieuwd wat de stand is na ‘Deadline Day’ van aanstaande zondag?

Onder de seizoenkaartmeterstand weer een greep uit alle social media berichten met de hashtag #HomeOf!