De Adelaarshorst is voor velen hun tweede thuis, hun voetbalthuis. De magie van De Adelaarshorst blijft altijd trekken, zelfs als voetballen aan de Vetkampstraat voorlopig even niet aan de orde is. Of misschien trekt De Adelaarshorst juist wel des te meer omdát er voorlopig even niet gevoetbald wordt.

Afgelopen vrijdag gingen duizenden supporters er in ieder geval eens goed voor zitten tijdens KowetKijken XXL. Thuis voor de buis kon iedereen vanaf zijn eigen virtuele plaats in De Adelaarshorst twee uur lang genieten van historische beelden, actuele interviews, een Kowet Kennisquiz en een Grote Verloting (klik hier voor de uitslag van de verloting). Én unieke beelden van Gerrit Niehaus, die – vergezeld door zijn oud-ploeggenoten Dick Schneider en Wietse Veenstra – voor het eerst sinds 50 jaar weer een stap in De Adelaarshorst zette. Over thuiskomen gesproken…

Rood-gele winactie

Afgelopen maandag is er door spelers en staf van Go Ahead Eagles definitief een punt gezet achter het sportief onvoltooide seizoen 2019/2020, dat in maart abrupt tot een einde kwam. Een afsluiting zonder de aanwezigheid van onze supporters, helaas. Maar om jullie toch te bedanken voor jullie enorme support tijdens de voorbije voetbaljaargang geven we op de volgende kanalen een match worn thuisshirt weg (liken en delen = kans maken):

De stand!

Wie er sowieso in de prijzen is gevallen, is de winnaar van de vierde mijlpaalprijs. Want, jawel, de seizoenkaartmeter is over de 3.000 seizoenkaarten heen! En niet zo’n klein beetje ook, want de seizoenkaartmeter geeft op dit moment het indrukwekkende aantal van 3.117 seizoenkaarten aan!

Voor de vierde woensdag op rij mogen we dus een prijs weggeven. Fantastisch! Wie gaat er in het seizoen 2020/2021 lunchen met de eerste selectie van Go Ahead Eagles? Gefeliciteerd, Robin Dijkman, want jij bent de gelukkige!

Kunnen we volgende week woensdag aankondigen dat we ook de vijfde mijlpaal hebben bereikt? De bijbehorende mijlpaalprijs – een gesigneerd shirt uit handen van je favoriete speler – wordt vergeven als de seizoenkaartmeter op 4.000 staat. Wil jij kans maken op deze prijs, maar heb je je seizoenkaart nog niet verlengd of besteld? Doe dat dan snel hier.

We Are The Eagles!