In the storms of life… may your heart soar like an Eagle. Deze woorden, die in De Adelaarshorst op de wand van de spelerstunnel staan, werden de afgelopen weken meer dan bewaarheid. Via onder meer supportersacties, clubinitiatieven én het verlengen / bestellen van een seizoenkaart toonden inmiddels duizenden supporters aan dat ze Go Ahead Eagles ook in moeilijke tijden steunen.

Kowet Kijken XXL, een veiling van de wedstrijdshirts van Twente-uit, donaties, een inzameling van consumptiemunten van de Supportersvereniging. Het is slechts een kleine greep uit de vele manieren waarop supporters – naast het verlengen / bestellen van een seizoenkaart, uiteraard – hun rood-gele hart lieten spreken. Bovendien is er ‘more to come’…

Tekst gaat verder onder visual.

Winnaars match worn thuisshirt

Om jullie te bedanken voor de enorme support tijdens de voorbije (helaas voortijdig afgebroken) voetbaljaargang zijn we vorige week een winactie gestart, waarbij we via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube een match worn thuisshirt weggaven. Iedereen ontzettend bedankt voor het liken, delen en retweeten van deze berichten!

De winnaars van een match worn thuisshirt zijn:

  • Facebook: Daan Hofland uit Twello
  • Twitter: Ramon Riphagen uit Deventer
  • Instagram: Diederick Kuper uit Holten
  • YouTube: Jurre Aalpoel uit Deventer

Gefeliciteerd Daan, Ramon, Jurre en Diederick! Jullie kunnen je gewonnen shirt (op vertoon van een legitimatiebewijs) komen ophalen in De Adelaarshorst (receptie gebouw Larenstein).

Een extra (vijfde) shirt kennen we toe aan Stefan Tiemens naar aanleiding van het sympathieke Twitter-bericht dat hij naar aanleiding van de winactie plaatste. Ook jou zien we binnenkort graag langskomen in De Adelaarshorst om je gewonnen shirt op te halen, Stefan!

Veiling wedstrijdshirts Twente-uit

Afgelopen vrijdag startte op MatchWornShirt.com de veiling van 23 wedstrijdshirts die de spelers van Go Ahead Eagles droegen tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Twente op 17 december 2019 (2-5 zege). Na het sluiten van de veiling – gisteravond om 20:00 uur – bleek er een fantastisch bedrag van € 5.666,- opgehaald te zijn. De meest begeerde shirts waren de tricots van ons centrale verdedigingsduo Sam Beukema en Jeroen Veldmate, wiens wedstrijdshirts voor respectievelijk € 514,- en € 439,- werden geveild.

Iedereen bedankt voor het deelnemen aan de veiling en het steunen van de club!

Tekst gaat verder onder visual.

Supportersveiling

Alle acties, donaties en supportersinitiatieven hebben tot dusver een bedrag opgeleverd van € 62.870,-. (waaronder unieke shirts). Dit bedrag wordt nog aangevuld met de munteninzamelingsactie, de bijdrage van de Supportersvereniging én de veiling die op initiatief van een aantal betrokken supporters later deze maand van start gaat.

We kunnen nu al verklappen dat er tijdens deze veiling een flink aantal prachtige kavels onder de hamer komen (waaronder enkele unieke wedstrijdshirts). Ook bij deze veiling geldt dat de volledige opbrengst ten goede komt aan de club.

Wil jij Go Ahead Eagles steunen door een veilingitem beschikbaar te stellen? Neem dan contact op met Go Ahead Eagles via info@ga-eagles.nl.

De stand!

Een uniek shirt is ook het huidige richtpunt van de seizoenkaartmeter. De vijfde mijlpaalprijs – een gesigneerd shirt uit handen van je favoriete speler – wordt namelijk uitgereikt als de mijlpaal van 4.000 seizoenkaarten is bereikt. Een mijlpaal die al aardig in zicht begint te komen, want momenteel staat de seizoenkaartmeter op 3.648 seizoenkaarten!

Welke speler mag het shirt aan jou overhandigen als jij de vijfde mijlpaalprijs wint? Om kans te maken op deze prijs, is het verlengen / bestellen van je seizoenkaart uiteraard wel een voorwaarde. Je seizoenkaart verlengen / bestellen kan hier.

We Are The Eagles!