Op 31 mei om 23:59 uur verstreek de termijn waarop seizoenkaarthouders hun seizoenkaart konden verlengen. De afgelopen dagen heeft de afdeling Ticketing benut om verplaatsingsverzoeken in behandeling te nemen. Inmiddels kan de conclusie worden getrokken dat er geen (vrijgekomen) seizoenkaarten meer in de verkoop zullen komen.

Het aantal seizoenkaarten dat Go Ahead Eagles maximaal kan verkopen, bedraagt 7.311 (exclusief Business Seats). Alle seizoenkaartverlengers en nieuwe seizoenkaarthouders bij elkaar opgeteld, is dat aantal seizoenkaarten inmiddels bereikt, wat betekent dat Go Ahead Eagles in het seizoen 2021/2022 op full support kan rekenen in De Adelaarshorst!

De totale capaciteit van De Adelaarshorst bedraagt 9.979 plaatsen. Hiertoe behoren echter ook de stoelen in het uitvak (465 plaatsen) en het kidsvak (199 plaatsen), die niet als seizoenkaartplaatsen verkocht worden. Daarnaast zijn ook de beschikbare Business Seats niet meegerekend in het aantal van 7.311 seizoenkaarten dat voor het seizoen 2021/2022 is verkocht.

Tekst gaat verder onder visual.


 
Afhankelijk van de verplichtingen die Go Ahead Eagles per thuiswedstrijd heeft richting diverse stakeholders (KNVB, Eredivisie CV, bezoekende club, sponsors, media, en dergelijke) zullen er per thuiswedstrijd rond de 350 losse kaarten in de verkoop gaan. Deze kaarten kunnen alleen worden aangeschaft door supporters die over een seizoenkaart of clubcard beschikken. De dag en het tijdstip waarop de verkoop van losse kaarten start, wordt te zijner tijd op de clubkanalen van Go Ahead Eagles aangekondigd.

Business Seats

Heb je als supporter een eigen onderneming? Dan is een Business Seat in De Adelaarshorst zeker de overweging waard om niets van Eredivisie-seizoen 2021/2022 te hoeven missen. In de Business Club van Go Ahead Eagles worden elke thuiswedstrijd het zakelijke en het sportieve op een ongedwongen en laagdrempelige manier met elkaar verenigd. Een Business Seat is al vanaf € 1.200,- (exclusief btw) te verkrijgen. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met Go Ahead Eagles via commercie@ga-eagles.nl om de mogelijkheden te bespreken.


(Klik op de visual om deze te vergroten)

Geen reacties meer mogelijk.