Begin juni. Normaal gesproken een periode waarin de kruitdampen van een afgerond seizoen nog maar nauwelijks zijn opgetrokken en supporters alweer reikhalzend uitkijken naar de eerste oefenduels richting een nieuwe voetbaljaargang. Dit jaar is helaas alles anders, al keren we gelukkig langzaamaan weer terug naar de samenleving zoals we die kennen.

Zo zijn fans inmiddels weer één middag per week welkom om in de Fanstore om hun rood-gele verzameling uit te breiden met nieuwe Eagles-artikelen. En binnenkort beginnen de spelers van Go Ahead Eagles voorzichtig aan gezamenlijke buitensessies om de conditie en fysieke gesteldheid op niveau te houden en op die manier de tijd richting de start van de daadwerkelijke voorbereidingsperiode te overbruggen.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Erik Pasman)

Ondertussen blijven supporters hun onvoorwaardelijke trouw aan de club tonen door hun seizoenkaart te verlengen / bestellen, een donatie te doen of verschillende supporters- en clubinitiatieven te omarmen. Steun die de club als hartverwarmend ervaart!

Café 1902 TV

Aangezien de poorten van De Adelaarshorst voorlopig nog even gesloten blijven, brengen de mannen van Club Kippenhok aanstaande vrijdag om 20:00 uur De Adelaarshorst bij jou ’thuis op de buis’. In de gloednieuwe talkshow ‘Café 1902 TV’ bespreken presentator Rob de Jong en side-kick Erik van Luttikhuizen op slechts enkele centimeters van het magische gras alle rood-gele (rand)zaken die momenteel spelen rond Go Ahead Eagles. Aanstaande vrijdag ontvangen zij als tafelgasten technisch manager Paul Bosvelt, columnist Erdal Ascipinar en Edwin van Rijssen (Sfeerteam ADHD).

De aflevering van aanstaande vrijdag is de eerste in een reeks van zes. ‘Stay tuned’ via het YouTube-kanaal van Café 1902 TV, dat je hier kunt vinden.

De stand!

Wie ook een stukje Go Ahead Eagles in huis mag halen, is de winnaar van de vijfde mijlpaalprijs: een gesigneerd Eagles-shirt. Tenminste, als we met de seizoenkaartmeter de 4.000 seizoenkaarthouders hebben gehaald. Of dit gelukt is? Het antwoord is… JA!

Gefeliciteerd, Wim Haverkamp, jij hebt een gesigneerd Eagles-shirt gewonnen! We horen graag van je welke Eagles-speler dit shirt aan jou mag overhandigen.

Inmiddels hebben we een nieuwe stip aan de horizon geplaatst. De zesde mijlpaalprijs – een exclusief VIP-arrangement – wordt uitgereikt als de mijlpaal van 5.000 seizoenkaarten is bereikt.

Je seizoenkaart nog niet verlengd of besteld? Doe dat dan snel hier én vóór 1 juli 2020. Voor alle supporters die vóór 1 juli 2020 hun seizoenkaart verlengen / bestellen (of dit reeds hebben gedaan) heeft Go Ahead Eagles een symbolische verrassing in petto. ‘Stay tuned’ voor meer nieuws hierover!