Nog maar tweeënhalve week tot de start van het nieuwe seizoen, dus de hoogste tijd voor de rentree van de seizoenkaartmeter!

Sinds de laatste aflevering, een kleine maand geleden, is er veel gebeurd. Op sportief-, transfer- en seizoenkaartgebied. Uiteraard gaan we het in dit bericht vooral hebben over laatstgenoemde, want we kunnen je nu alvast verklappen: er is nogal wat te vertellen!

Recordjacht!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we zijn keihard op weg naar een nieuw clubrecord in de Eerste Divisie! Mochten we in de vorige aflevering al een fantastische stand van 5.132 seizoenkaarthouders bekendmaken; in de afgelopen maand kwamen er daar nog eens ruim 1.000 bij! Ter vergelijking: over het hele afgelopen seizoen hadden we 6.240 seizoenkaarthouders, inclusief halve seizoenkaarten.

Voor de Eerste Divisie is die 6.240 van vorig seizoen het all-time clubrecord; voor deze eeuw staat het record op 7.025 verkochte seizoenkaarten in het Eredivisieseizoen 2016/2017. 7.025 is meteen ook het maximale aantal seizoenkaarten dat verkocht kan worden voor de publiekstribunes.

Mocht het je een beetje gaan duizelen na al die cijfers hierboven, dan is de samenvatting: de seizoenkaartverkoop gaat als een speer. Jullie, de supporters, staan massaal achter rood en geel, en gaan samen met ons het nieuwe voetbalgevecht aan in het seizoen 2019/2020!

Tekst gaat verder onder foto.

Wedstrijdshirt winnen?

Maar niet alleen supporters laten hun clubtrouw blijken; ook hoofdsponsor Thermen Bussloo tekende onlangs voor een jaar bij. Lees hier meer daarover. Eerder al nodigde Thermen Bussloo alle supporters uit in hun resorts in Bussloo en Soesterberg, nu komen ze met nog een geweldige geste: ze stellen unieke wedstrijdshirts beschikbaar om te verloten onder seizoenkaarthouders.

Hoe zit dat? Vlak voor de start van de Play-Offs werd Thermens nieuwste resort – Thermen Berendonck – feestelijk geopend. Ter viering hiervan en als extra lading voor de Play-Offs, speelde Go Ahead Eagles met speciale shirts alle wedstrijden in de nacompetitie. Met Thermen Berendonck op de borst en de tekst ‘Play-Offs ‘18/’19’’ onder het logo.

Thermen Bussloo schenkt die unieke, match worn shirts van de onvergetelijke Play-Offs, nu aan de seizoenkaarthouders door middel van loting.

Tekst gaat verder onder foto.

Thomas Verheydt in het unieke Play-Offs ’18/’19’-shirt. (Foto: Erik Pasman)

Wanneer worden de shirts verloot?
Maandag 17 juni.

Onder wie worden de shirts verloot?
Onder alle supporters die vóór maandag 17 juni een seizoenkaart hebben verlengd/besteld.

Hoeveel shirts worden er verloot?
Per 25 seizoenkaarthouders die er tussen nu en 17 juni bijkomen, wordt een shirt verloot. Dus komen er 250 seizoenkaarthouders bij, dan worden er tien shirts verloot. Met een maximum van 15. Spoor je nog twijfelende familieleden en vrienden dus vooral aan nu te bestellen/verlengen! Want: hoe meer kans op zo’n fantastisch shirt. En bovenal: samen naar de 6.500!

Kan ik ook aan zo’n shirt komen buiten de verloting?
Deze shirts zijn alleen gemaakt voor de wedstrijden in de Play-Offs, dus niet te koop in de Fanstore. Mochten er nog shirts overblijven, dan worden deze geveild, waarbij de opbrengst naar de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles gaat.

De stand!

De stand! Zoals je ziet zijn er weer twee mijlpalen bereikt. Daarom verloten we in de seizoenkaartmeter van volgende week twee klassiekers uit de prijzenpot: op de foto met de hele selectie 2019/2020 en het Verjaardagsarrangement!