Nog dertien dagen en het is Deadline Day. Dinsdag 30 juni 2020 is namelijk de laatste dag dat seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles hun huidige plaats(en) in De Adelaarshorst voor het seizoen 2020/2021 veilig kunnen stellen. Er is echter nóg een reden dat 30 juni als Deadline Day aangemerkt kan worden…

Alle supporters die vóór 1 juli 2020 hun seizoenkaart verlengen / bestellen (of dit al hebben gedaan), ontvangen een symbolisch aandenken van Go Ahead Eagles. Als welgemeend bedankje voor de onvoorwaardelijke steun die zij – ook in de huidige onzekere periode – tonen door hun seizoenkaart nu al te verlengen / bestellen. Een geste die de club graag met een uniek gebaar wil belonen…

De kop is eraf!

Gehuld in nieuwe trainingskleding van Stanno betrad de eerste selectie van Go Ahead Eagles gisteren het fantastisch geprepareerde veld van sportpark Woldermarck in Terwolde voor de eerste training van de voorbereiding. Helaas dit jaar zonder de aanwezigheid van onze supporters, gezien de geldende coronamaatregelen. Wel werden de eerste balomwentelingen vastgelegd door een aantal televisie- en fotocamera’s. Een uitgebreide samenvatting en foto’s van de eerste training zijn te vinden op de Facebook-pagina van Go Ahead Eagles.


(Foto: Erik Pasman)

De stand!

Wat betreft de seizoenkaartmeter is de kop is er natuurlijk al langere tijd vanaf. Eind april lanceerden we de seizoenkaartcampagne en vorige week bereikten we de mijlpaal van 4.000 seizoenkaarthouders. Sindsdien verlengden / bestelden ruim 200 supporters hun seizoenkaart, waardoor we vandaag een tussenstand van 4.278 seizoenkaarthouders kunnen melden.

We zijn dus nog exact 722 seizoenkaarten verwijderd van de volgende mijlpaal van 5.000 seizoenkaarthouders. Als we dat aantal bereiken, dan reiken we met alle plezier de volgende mijlpaalprijs uit: een exclusief VIP-arrangement.

Heb je je seizoenkaart nog niet verlengd of besteld? Doe dat dan, zoals gezegd, hier vóór 1 juli 2020 als je zeker wilt zijn van het behouden van je huidige plaats in De Adelaarshorst én een symbolisch aandenken wilt ontvangen.

We Are The Eagles!