We zijn weer begonnen! Afgelopen zondag werd de voorbereiding op het seizoen 2019/2020 afgetrapt. Ruim 500 supporters meldden zich langs de lijn op Sportpark De Woldermarck om de oude bekenden en nieuwe gezichten in de selectie en staf te verwelkomen.

Van Terwolde tot Konyaspor

Aanstaande zaterdag speelt Go Ahead Eagles de traditionele openingswedstrijd van de ‘pre-season’: om 19:00 uur is SV Terwolde de tegenstander. De voorbereiding wordt op 3 augustus in De Adelaarshorst afgesloten tegen Konyaspor uit de Turkse Süper Lig. En wist je dat deze wedstrijd gratis te bezoeken is door seizoenkaarthouders?

Het volledige programma van de voorbereiding, met ook alle wedstrijden tussen Terwolde en Konyaspor, vind je op deze link.

Wedstrijdshirts

23 zeer gelukkige Go Ahead Eagles-supporters! Middels verloting (15 shirts) en veiling (8 shirts) zijn afgelopen week en vandaag de wedstrijdshirts van de speciale Play-Offs vergeven. Gefeliciteerd aan alle winnaars, waaronder deze dolgelukkige Roberto uit Vak 5:

Tekst gaat verder onder foto.

Launch video

Over wedstrijdshirts gesproken: wil jij een kleine, maar fijne rol spelen in de launch video van de nieuwe tenues? Kom dan vanavond naar het Home of Football-hek!

Wanneer: Vanavond (woensdag 26 juni)
Tijd: 19:10 uur tot circa 19:40 uur
Waar: Stadionplein bij het Home of Football-hek
Kleding: Zoveel mogelijk rood/geel/zwart (maar geen vorige Eagles-shirts)
Belangrijk: Met uiteraard geheimhouding over de tenues!!
Gage Eeuwige roem en dank, plus een Meet & Greet met de Rocketboys!

De stand!

De nieuwe seizoenkaarthouders blijven binnenkomen! Weer ruim 22 erbij, waarvan 18 fans die vorig seizoen nog geen seizoenkaart hadden. Welkom (terug), allemaal! Het Eerste Divisie-clubrecord wordt verder aangescherpt: nu al over de 6500…