Gisteren was het Deadline Day. En dat heeft Go Ahead Eagles gemerkt ook! Honderden supporters spoedden zich gisteren nog snel naar de bestelmodule op onze website om hun seizoenkaart te verlengen en daardoor hun eigen plek in De Adelaarshorst veilig te stellen voor het seizoen 2020/2021.

Met het verlengen van hun seizoenkaart vóór 1 juli 2020 (vandaag dus) verzekerden alle ‘vroege verlengers’ zich bovendien van een sleutelhanger van het Eagles-handgebaar als dank voor hun onvoorwaardelijke steun aan de club. Hoeveel supporters precies hun seizoenkaart hebben verlengd en dit unieke aandenken ontvangen, lees je onderaan dit bericht. Draag ‘m in ieder geval met trots aan je sleutelbos, want deze sleutelhanger is nergens te koop!

‘Callcenter De Adelaarshorst’

Niet alleen de bestelmodule van onze website draaide overuren in aanloop naar Deadline Day. Ook in ‘Callcenter De Adelaarshorst’ was het geen seconde rustig. Maandag namen Boyd Lucassen, Gino Bosz en Martijn Berden de hoorn ter hand om vooral de oudere supporters (65+) middels een telefoontje een hart onder de riem te steken.

Gisteren gingen Sam Beukema, Maarten Pouwels en Bradly van Hoeven telefonisch in gesprek met supporters over alles wat hen bezighoudt in deze moeilijke tijden. Het leverde gezellige, rood-geel getinte en dankbare gesprekken op.

Verplaatsingsverzoeken

De afgelopen weken hebben we (heel veel) verplaatsingsverzoeken ontvangen van supporters die hun seizoenkaart hebben verlengd. Deze week en aankomende week worden door Go Ahead Eagles benut om alle verplaatsingswensen in behandeling te nemen.

Alle verzoeken worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Supporters die al in mei een verzoek tot verplaatsing hebben gedaan, worden dus eerder door Go Ahead Eagles benaderd dan supporters die in juni hun verzoek hebben ingediend. Zodra alle verplaatsingsverzoeken zijn afgehandeld, wordt de seizoenkaartverkoop heropend en komen ook alle resterende plaatsen in de verkoop, inclusief alle seizoenkaartplekken die vóór 1 juli niet verlengd zijn.

De datum en het tijdstip waarop de seizoenkaartverkoop weer van start gaat, wordt via de website van Go Ahead Eagles gecommuniceerd.


(Foto: Erik Pasman)

De stand!

Zijn we gisteren door de ‘magische’ grens van 5.000 seizoenkaarthouders geschoten? Mogen we weer een mijlpaalprijs weggeven? Het antwoord hierop is overduidelijk: JA! Maar liefst 5.433 supporters hebben vanaf de lancering van de seizoenkaartcampagne (29 april 2020) tot en met Deadline Day (30 juni 2020) hun seizoenkaart verlengd. Een ongekend hoog aantal gezien de gecompliceerde tijd die we allemaal doormaken.
GE – WEL – DIG!

Het betekent ook dat we met veel plezier de winnaar van de zesde mijlpaalprijs bekend mogen maken. Deze mijlpaalprijs – een exclusief VIP-arrangement – is gewonnen door mevrouw J.M. Hoogstraten uit Vak 6! Gefeliciteerd met uw prijs en hartelijk dank voor uw steun, mevrouw Hoogstraten!

We Are The Eagles!