Op 18 november komen Sinterklaas en zijn Pieten weer aan in Nederland. Ook dit jaar bezoeken ze Go Ahead Eagles tijdens hun verblijf in Nederland. Het GoKids4You Sinterklaasfeest vindt plaats op woensdag 29 november.

We ontvangen het hoge bezoek uit Spanje in het prachtige en sfeervolle Supportershome aan het supportersplein. Om 15:15 uur gaat het Supportershome open. Om 15:25 uur moet iedereen binnen zijn, omdat Sinterklaas om 15:30 uur arriveert! Vanwege de grote drukte en beperkte ruimte kan er per opgegeven GoKids4You-lid één ouder of verzorger meekomen. Uiteraard mag deze ouder of begeleider het bezoek van Sinterklaas ook bijwonen.

Aanmelden
Het GoKids4You Sinterklaasfeest is alleen voor leden tot en met 7 jaar! Opgeven kan vanaf zaterdag 4 november 8:00 uur tot 20 november via kidsclub@ga-eagles.nl. Let wel: vol=vol. Er is plaats voor maximaal 120 kinderen. Mails die vóór zaterdag 4 november 8:00 uur binnenkomen, worden níét in behandeling genomen. Vermeld s.v.p. bij het opgeven duidelijk de naam en leeftijd.

Wachtlijst
Indien de aanmeldlijst vol is, plaatsen we uw zoon of dochter op een wachtlijst. Daarom vragen we iedereen die zich aangemeld heeft, maar toch verhinderd blijkt, om zich af te melden. Alleen dan is doorstroming vanuit de wachtlijst mogelijk.

Wanneer je zonder afmelding niet op komt dagen op 29 november, dan word je bij een volgende activiteit bij opgave eerst op de wachtlijst geplaatst. Dit om bovengenoemde reden. U ontvangt tijdig een bevestigingsmail, waarin staat of uw zoon of dochter erbij kan zijn of op de wachtlijst wordt geplaatst.

Namens Sinterklaas: hopelijk tot 29 november!