Op zaterdag 14 november is het zover! Dan komen Sinterklaas en zijn Pieten weer aan in Nederland. De Go Kids Club is blij te kunnen aankondigen dat de Sint ook dit jaar langskomt bij Go Ahead Eagles.

Het Sinterklaasfeest voor de jongste leden van de Go Kids Club vindt plaats op woensdag 2 december! We ontvangen het hoge bezoek uit Spanje in het prachtige en sfeervolle Supportershome aan het supportersplein.

Tijden
Om 13.45 uur gaat het Supportershome open. Om 13.55 uur moet iedereen binnen zijn, omdat Sinterklaas om 14:00 uur arriveert!

Vanwege de grote drukte en beperkte ruimte kan er per opgegeven Go Kids Club lid één ouder of verzorger meekomen. Uiteraard mag deze ouder of begeleider het bezoek van Sinterklaas ook bijwonen.

Aanmelden
Het Go Kids Sinterklaasfeest is alleen voor leden tot en met 7 jaar. Opgeven kan vanaf zaterdag 7 november 8.00 uur tot 14 november via kidsclub@ga-eagles.nl. Let wel: vol=vol. Er is plaats voor maximaal 120 kinderen. Mails die voor zaterdag 7 november binnenkomen worden NIET in behandeling genomen.
Vermeld s.v.p. bij het opgeven duidelijk de naam en leeftijd.

Wachtlijst
Indien de aanmeldlijst vol is, plaatsen we de leden die zich daarna opgeven op de wachtlijst. Daarom vragen we iedereen die aangemeld is, maar toch verhinderd is, zich af te melden. Alleen dan is doorstroming vanuit de wachtlijst mogelijk.
Wanneer je zonder afmelding niet komt 2 december, word je bij een volgende activiteit bij opgave eerst op de wachtlijst geplaatst. Dit om bovengenoemde reden.
De ouders/verzorgers ontvangen op tijd een bevestigingsmail, waarin staat of hun zoon of dochter erbij kan zijn of op de wachtlijst wordt geplaatst.

Alle informatie over de gezelligste Kidsclub van Nederland vind je hier.